Gräsänka

Idag åkte Daniel och småtjejerna upp till Idre men eftersom jag jobbar så tar jag tåget upp på torsdag istället - och Daniel kommer då att hämta mig i Mora medan tjejerna är kvar i stugan med familjen Skoog och Klasson/Lindberg.

Så jag är alldeles själv hemma och såg faktiskt fram emot att få komma och vara lite för mig själv. Men nu har jag varit hemma själv i 3 timmar och börjar redan ledsna! :-) Nej inte ledsna men jag längtar massor efter tjejerna - och Daniel förstås! Och till råga på allt så är det så klart dålig täckning där uppe så sist vi hördes var när de åkte igenom Idre men nu kan vi bara sms:a med varandra. :-( Jag som ville prata med Emma och få höra hennes röst.

Men jag har tagit vara på tiden här hemma jag... åkte och köpte mig sushi till middag, städade sen hela nedervåningen - förutom dammsugningen som jag tar imorgon - och spelade jättehög musik vilket jag alltid längtar efter att få göra.

Och snart är klockan 21 då mitt favoritprogram The Mentalist börjar på TV3 så då tänker jag unna mig lite godis - fast det bara är tisdag - och kanske lite läsk framför tv:n... Mmmmm!

Jennie / 30 mar

Söndag glömd

Idag tisdag tänkte jag skriva lite om vad vi gjorde i söndags men nu har jag så mycket i huvudet tydligen att jag har glömt bort vad vi gjorde i söndags. Jag har faktiskt ingen aning - vilket innebär att det säkert inte var något viktigt! :-)

Jennie / 30 mar


Lördag

En lugn lördag med lite städning och pluggande för min del. Vid 15-tiden kom barnens mormor och morfar och hon fick äntligen busa och leka med morfar som hon tycker är så himla kul!! Mormor stackarn fick ta hand om en lite smått grinig Ida medan vi lagade mat!

Det blev som vanligt en trevlig middag men inte så värst lugnt eftersom Ida var i farten som vanligt! Hon är så himla mysig och vill testa ALLT - inklusive vårt tålamod!!!


Jennie / 29 mar

Shopping och Ola

I fredags var det min sista lediga Scaniafredag så det var bäst att hitta på något roligt... Emma och jag hade tänkt att gå på bio men det blev ändrade planer. Vi åkte in till Södertälje vid 12-tiden och tog en riktig shoppingrunda - mest kläder till mig i för sig... Sen blev det lite lunch, lite mer shopping, en fika och en sista runda allt detta för att invänta den stora händelsen: OLA!

Emma hade sett att Ola skulle uppträda på stan och egentligen hade vi nog tänkt att åka hem vid 16-tiden men då var klockan ändå så mycket och han skulle uppträda kl. 17 så vi stannade och tittade när han sjöng 3 låtar på stan och Emma var så himla glad att vi stannade och jag var så himla glad för alla kläder jag fick med mig hem... eller fick och fick - jag fick minsann betala för dem! ;-)

Sen åkte vi förbi Ica Maxi och inhandlade middagen som blev tacos och åkte hem och åt och hade fredagsmys med en vild Ida som klättrade runt och hoppade i soffan.

Jennie / 29 mar

Tips till föräldralediga

Imorse vaknade vi tidigt som vanligt ca 05.45. Men på nåt konstigt sett så är det lättare att gå upp den tiden när man inte jobbar. Då hela familjen åt frukost kl 07.00 så bestämde jag mig för att skjutsa in Jennie till jobbet. Vad skulle vi nu göra kl 8 när vi lämnat Jennie. Emma frågade om vi inte kunde åka och titta på leksaker nånstan. Det blev Coop som vi hängde på låset till. Och det var inte leksakerna som tjejerna tyckte var roligast utan det var att stå och titta på när dom bakade. Vi stod där och tittade när dom gjorde semlor i ca 30 minuter. Vad gör man inte för sina tjejer. Så nu kan Emma allt om hur man gör semlor.
Så tipset är att åka till Coop och titta in i bageriet en morgon.

En annan rolig händelse som inträffade på Coop var att Emma ville köpa lite fika och ta hem. Valet blev ett 5-pack med munkar. Emma som stod i kundvagnen där munkarna låg skulle sträcka sig efter Idas napp och råkar då kliva på munkpaket och en munk blir platt. Hoppsan säger jag då, och Emma svarar blixtsnabbt kanske i tror om att jag skulle bli arg: "Pappa den där tar jag för det gör inget att den är platt den smakar ju likadant för det". Så sant så sant. 
Och gissa om hon var fika sugen hela bilresan hem det var nästan så att hon dreglade. Och innan dagis så njöt hon av sin munk medans Ida sov, platt som den var men troligtvis lika god.

Daniel / 24 Mars 


Mysigt att sakna och att saknas

Nu har jag jobbat i 2 1/2 vecka och det är verkligen jättekul och det händer saker hela tiden - vilket jag gillar. Nåt jag inte gillar är att åka hemifrån när barnen sover!

Jag åker hemifrån runt 6.30-7.00 (beroende på hur jag åker) och det är så härligt om barnen är vakna när jag går upp så att jag får en stund med dem på morgonen. Emma sov imorse när jag åkte och när hon vaknade blev hon jätteledsen för att hon inte hann säga hej då - så vi gosade lite extra i soffan när jag kom hem - hur mysigt so helst.

Och när man kliver innan för dörren så vill jag inte ropa hej direkt utan vänta tills jag ser Ida innan jag säger något, för att se hennes min när hon ser mig och hur otroligt glad hon blir är en underbarn känsla. Det är mysigt att få vara så efterlängtad och det är mysigt att få sakna dem också - men jag längtar nu till Idre så att jag hinner mysa med dem lite extra!

Jennie / 23 mar


Look who´s talking...

Japp, nu är det igång! Litegrann i alla fall.. Ida pratar mer och mer och man börjar till och med förstå vad hon säger. Fast det kanske bara är vi som gör?

Hon säger gågå - som betyder fågel, gocka - som betyder docka, nana som är napp och mmaa- som hon säger när hon ropar på Emma. Och idag sa hon "kokobang" men det har vi inte listat ut vad det betyder än. Och mamma säger hon så klart men av nån anledning säger hon inte pappa så just nu är vi mammor båda två - till Daniels förtvivlan! ;-)

Jennie / 22 mar

Helgen snart slut

Jaha, då har ännu en helg snart gått till historien och det är snart måndag igen. Både veckan som gick och helgen som varit bara flög förbi... men tiden går väl fort när man har roligt!!

Vi var i fredags på en shoppingrunda i Skärholmen och jag fick mig lite nya jobbkläder, sen styrde vi kosan till familjen Ståhl i Tyresö där vi spenderade kvällen med god mat, skratt och Let´s Dance innan vi vid 23-tiden gick och la oss för att nästa morgon vakna upp, rätt så trötta - eftersom Ida sov dåligt. Vi åkte hemåt lagom för att hinna till Emmas danslektion kl. 10.50 i Södertälje och när den var klar var det bara att packa in oss i bilen igen och åka hem.

Snabb lunch och sen iväg igen då Emma skulle på Olivias 5-års kalas kl. 13. Efter att ha lämnat av henne på kalaset drog vi vidare till familjen Skoog för att få lite fika och för att elektrikern i gänget skulle fixa till lite i deras lägenhet - inför kommande visningar!

Nästa aktivivet för min del var tjejmiddag hos Karin L och efter att ha varit hemma i ett par timmar alldeles själv och fått tid att göra mig fin (eller finare) så blev jag upphämtad kl. 18.30 och var inte hemma igen förrän 01.30 och hade då fått avnjuta en fantastisk god middag i 7 andra "tjejers" sällskap - så himla trevligt!

Så idag söndag är jag lite lagom trött men tog mig ändå tiden att plugga de två timmar Ida sov middag för att minska mitt dåliga samvete.

Men helgen är inte riktigt slut, snart är det dags för nästa aktivitet: Idreplanering med gänget! Men som vanligt så blir det 30 min planering inför Idreresan och resten av tiden går åt till en massa annat skitsnack - men nåt ska vi väl hinna med i alla fall!

Jennie / 21 mars

Första veckan på nya jobbet

Än så länge har ju Scania lediga fredagar så jag får uppleva i alla fall tre av dem. Och idag är det torsdag - eller Scaniafredag - och jag har varit i fyra dagar på mitt nya jobb och känner att det här kommer att bli en riktig utmaning för mig men enormt rolig och spännande utmaning.

Jag känner redan nu att jag kommer att trivas med mina kollegor och chefen har jag jobbat med förut så jag vet vad jag får och är glad att få ha honom som chef igen. Sen är det ju allt annat också - arbetsuppgifterna. Jag kommer att vara ett stöd för totalt 18 chefer och deras respektive medarbetare och stötta dem i olika personalfrågor som rekryteringar, lönesättningar, rehabilitering, arbetsrätt, förhandlingar och allmänt vara ett stöd för personalen - och allt det här känns jättekul men samtidigt lite nervöst eftersom det är min första tjänst som "riktig" personalman! Men jag är inte ett dugg orolig att jag kommer att fixa det - with a little help from my friends...

Men nu vet ni ungefär vad jag kommer att göra så nu behöver inte alla ställa frågan... ;-)

Jag har hunnit gå parallellt med den personen jag ersätter och det har varit jättebra men man hinner inte med så mycket på en vecka ändå. Men på måndag ska jag sätta fart och komma i jobbet - fast jag ska börja med att göra i ordning på mitt skrivbord. För något som kanske är chockerande för er som vet hur vi har det hemma så är jag en otrolig pedant på jobbet. Jag ska ha sakerna på rätt plats och allt ska vara tydligt uppmärkt och lätt att nå - så jag får provsvara lite i telefonen och testa att ta lite pennor från pennstället så att jag vet att allt blir rätt!!! :-)

Nej, nu ska jag nog gå och sova och smälta allt jag har lärt mig under veckan och se fram emot helgen som har massor med roligt att bjuda på!

Jennie / 18 mars


4 tänder och en gående Ida

Ja nu så har Idas alla 4 framänder krypit fram i munnen. Hon har kommit på att hon har tänder för hon gnisslar med dom och slår ihop dom mot besticken så det låter. Och nu går hon mer än vad hon kryper. Härligt att se henne så glad när hon nu har kommit på hur man gör. Och stadig börjar hon bli också. Och hon har kommit på att hon når mycket högre nu när hon inte behöver hålla i sig. Bara att börja plocka bort saker som är i hennes grepphöjd!!

Idag var vi och tog vattkoppsvaccin spruta på Ida, det gick jättebra hon skrek bara när dom stack henne.

Daniel / 17 Mars

Vilket äventyr!!

I höstas innan vi åkte till Thailand frågade Emma mig om inte vi kunde bygga en koja i vardagsrummet som vi sedan övernattade i. Självklart sa jag då men när jag svarade ja så hade jag nog en liten tanke om att det där kommer hon glömma bort när vi är i Thailand. Men icke. Så från det att vi kom hem därifrån så har vi försökt hitta en fredag eller lördag kväll som skulle passa.
Och gissa om det var nån som blev sprallig när jag frågade i fredags.
Så när jag började bygga så sprang hon runt och packade allt möjligt som vi skulle ha med oss.

Färdiga resultatet av kojbygget.

Ida fick vara med i kojan innan hon somnade.

Det var en som inte riktigt kunde somna, det var ju så himla spännande.
Trots att det var hennes favoritprogram Let´s Dance på Tv så ville hon inte titta.
Vi skulle vara inne i "huset" hela kvällen. Så vi hade fredagsmys där inne, såg på film och lekte.
Min enda flykt från huset var när jag skulle åka och jobba i leken, då fick jag gå och sätta mig i soffan.
Emma somnade ca 22.30 och då kunde jag sträcka ut mig i soffan en liten stund innan det var dags för mig att krypa in och sova. Jag somnade med ömmande armbågar och knän efter allt krypande och vaknade lite stel i hela kroppen då madrassen var på tok för tunn för mig.

Vi avslutade med att äta frukost på "gräset" utanför vårat hus.
Det var en lyckad kväll och natt som Emma inte kommer att glömma i första taget.

Daniel / 15 Mars


Hosta, hosta, hosta!

Ni som har träffat mig de senaste 2 veckorna har säkert hört hur jag har hostat och jag är inte den som söker läkare i första taget men nu efter 2 veckor och med nya jobbet på måndag så tänkte jag att jag måste göra något åt hostan så jag kontaktade självklart då suveräna Scania Hälsan där jag fick en tid 8.15 - vilket var 1 timme efter att jag ringde. Fick komma in direkt och fick efter lite undersökning visade det sig att jag har luftrörsinflammation eller bronkit som det också kallas!

Jaha så då är det bara att ta sig till apoteket och hämta ut två sorters hostmedicin plus några tabletter och sätta igång!!!

Jennie / 12 mars

Första veckan avklarad

Ja då har jag överlevt första veckan på jobbet! Det har i för sig inte varit några problem alls att överleva veckan eftersom jag har haft det så trevligt med alla härliga kollegor som jag har saknat under mammaledigheten och sen kändes veckan ännu lättare när jag i tisdags fick svar att jag fick jobbet jag sökte i mitten på februari - så på måndag börjar nästa äventyr för mig!!

Jag har ju, som de flesta vet, pluggat på distans sen 2007 och har kämpat på med både jobb och familj samtidigt som jag har försökt hinna med att plugga så gott jag kunnat och nu känns det äntligen som om jag har fått lön för mödan eftersom tjänsten jag får är precis det jag pluggar till - så gissa om jag blev lycklig i tisdags när chefen meddelade mig! :-)

Så nu väntar nya utmaningar och jag kommer att vara en av fyra personer på Scania Motormonterings personalavdelning - ska bli så spännande och jag längtar efter att helgen ska ta slut - det händer inte ofta att man längtar efter det!!!

Ja men idag är det bara fredag och Emma och jag ska till Tom Tits med Anna, Tyra & Björn vilket vi ser fram emot - speciellt Emma som är alldeles uppspelt här hemma. Sen blir nog helgen relativt lugn - jag behöver plugga och tvätta och stryka jobbkläder och vi skulle behöva storstäda huset så det finns att göra...

Jennie / 12 mars

Idag måste jag ha tofs pappa.

Ja så sa Emma imorse när hon hade badat. Emma och Jennie hade tydligen bestämt det igår kväll. Kanske var för att testa mig!? Och man är ju inte en sämre far än att jag gjorde ett försök. Och faktum är att jag blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet!!! Tror Emma blev det också som tur var.
Det är ju bara att öva, vi har ju två döttrar som säkert ska ha långt hår i all evighet.


Nästa vecka blir det en fläta!!

Daniel / 10 Mars

Pappaledig

Ja då var det dags för mig att ta över föräldraledighets rodret. Det kanske inte kommer att bli det lättaste att ta över men det ska nog gå bra. Så hur var nu första dagen då? En sak kan jag ju säga: 2 barn är inte det samma som ett barn!! Förutom det så var det jätte härligt men jag förstår nog inte riktigt att jag ska vara hemma så länge. Det var kanon väder ute så vi gick ut på en promenad och Emma ville pröva sina skidor. Hon åkte fram och tillbaka till brevlådan. Efter det satt vi och myste i solen altanen.



Kommer alla dagar att vara som denna så kommer dagarna att bara springa iväg.
Men ack så mysigt det kommer att vara.

Daniel / 8 Mars

Första dagen på jobbet

Ja då var man tillbaka på jobbet - med ett sandkorn i ögat och ett irriterat stämband! Men det gick bra ändå. Der var kul att vara tillbaka och få äta god lunch i lugn och ro och få prata lite vuxenprat men det var jättekul att komma hem till tjejerna och få gosa lite med dem!

Jennie / 8 mars

Framsteg

Nu har det verkligen varit framsteg i Idas gång... idag gick hon - ja nu räknade jag inte - men det var nog ca 30-35 steg i köket och svängde till och med runt bardisken. Men sen blev hon nog trött i benen för sen ville hon inte gå mer och kröp resten av kvällen!

Men nu är det på gång... så att säga! :-)

Jennie / 8 mar

Första arbetsdagen

Ingen bra början på första arbetsdagen!

Har sovit otroligt dåligt i natt och nu är kl. 05.30 och jag kan inte somna om - och gissa varför! Den otroligt ovanliga anledning är att jag har ett sandkorn i ena ögat!!!! Hur stor risk är det egentligen? I för sig ganska stor eftersom vi spelade beachvolley igår men det har aldrig hänt tidigare under det året jag har spelat men just idag när jag ska börja jobba så ska det minsann hamna ett där som skaver som fasen och har gjort hela natten!!!

Snacka om otur!!

Så vi får se hur den här dagen blir... :-)

Jennie / 8 mar

Fullspäckad helg

Vi som tyckte det var så skönt att inte ha något inplanerat i helgen - då kan vi bara ta det lugnt och göra lite nytta hemma - som att fixa lite i Idas rum och städa och sånt... men så blev det inte!

Emma sov över hos farmor och farfar i fredags så vi passade på eftermiddagen på att åka in till stan. På lördagen fick jag mig lite "egentid" och tog det lugnt och pluggade lite medan Daniel tog med sig Ida ut en sväng och åkte sen och handlade. Kl. 16 kom Emma hem samtidigt som min syster och hennes söner Edwin och Adam och de stannade över natten. Vi lagade god mat och såg på Melodifestivalen tillsammans och det var full fart hela kvällen.

De där tre barnen har så himla roligt tillsammans trots att det är 3 års skilllnad mellan Emma och Adam. De vaknade redan kl. 05.20 på söndagsmorgonen och låg och fnittrade och skrattade - vet faktiskt inte vad de höll på med riktigt som var så roligt men jag var mest som i koma eftersom jag var så trött...

Söndagen var fullt inbokad den med. Det var ju Vasaloppet så TV:n stod givetvis på hela förmiddagen men vid 11.30 fick vi avbryta tittandet eftersom vi skulle iväg till Maria och Kristofer och hälsa på deras lilla Theodor. Som var så otroligt söt!! Han bara låg och sov och myste och sa inte så mycket, förrän - inte helt oväntat - det var dags att äta lunch och då började han knorra så Maria fick avbryta sin lunch och ge honom mat. Det känner man väl igen! Det är som om de känner på sig att det vankas mat för mamma och pappa och blir avundsjuka!

Runt 15-tiden var det dags att åka vidare och nästa mål var Beachhallen i Södertälje där jag och tre av mina vänner spelade en beachvolleymatch som var otroligt rolig som vanligt. Man tränar verkligen hela kroppen och speciellt när vi spelar vi tjejer för vi skrattar så mycket att magmusklerna får sig en omgång också!

Emma, Daniel och Ida följde med till hallen och lekte i sanden under hela den 1 1/2 timme vi spelade vilket Emma tyckte var jättekul. Sen var det middagsdags så det var bara att skynda sig hem och laga till middagen - vilket i för sig blev enkelt eftersom det blev rester från gårdagens finmiddag!

Jennie / 8 mar


Melodifestivalen

Idag är det ett av Emmas favoritprogram - det ena är Let´s Dance och det andra är Melodifestivalen vilket är ikväll. Som sällskap har vi idag Emma och Idas moster Julia och hennes killar Edwin och Adam vilket gjorde Emma superglad för hon tycker det är kul att få leka med sina större kusiner för då får hon känna sig stor och jag fick absolut inte skära hennes mat idag - "för hon är väl ingen bebis heller"!

De blir nattgäster så vi lär höra mycket fniss och bus från Emmas rum innan det blir lugnt och alla sover...

Jennie / 6 mars

Tand nr 3

Jaha då var det dags för nästa tand - nr 3 är nu på gång!

Två uppe och en nere är alltså på väg och det märks att hon har ont stackarn! Hon biter i allt och är allmän grinig, fast vem skulle inte vara det om man hade tre vänder som växte samtidigt i munnen. Men jag var beredd för på BVC sa de att om man är lite sen med tänderna finns risken att alla fyra första kommer samtidigt - och det gör de nog för man ser att den fjärde ligger där under tandköttet och gror... :-)

Jennie / 6 mars

Ett barns föräldrar

Idag har vi haft en lugn dag hemma, Daniel gick av jouren idag och slutade därför redan kl. 11 och runt 12 kom Emma och Idas kusin Alva. Hon skulle sova hos farmor och farfar så farfar kom och hämtade henne vid halv fyra och fick då med sig två tjejer - både Emma och Alva - som hade pratat ihop sig innan farfar kom och blinkade lite med ögonen - och vem kan säga nej till det! :-)

Så vi blev ett eller en barnsföräldrar eller vad man nu kallar det och passade då på att ta en sväng på stan. Jag köpte lite kläder till mig och sen blev hittade vi lite söta bebiskläder till en av alla nyfödda pojkar vi kommer att få hälsa på...

Till middag lyxade vi till oss lite och åkte förbi Indian Paradise och köpte hem lite god indisk mat och hade fredagsmys i soffan men en vild Ida som sov middag alldeles för sent på eftermiddagen och var hur pigg som helst ända till kl. 20.45 då hon började tröttna. Saknade Emma på fredagsmyset så klart men Daniel var glad att för en gångs skull slippa titta på Let´s Dance och dansa pardans framför TV:n med henne! :-)

Jennie / 5 mars

Mikaela & Arvid

Igår hade vi besök av Mikaela och hennes glada lilla Arvid på 6 månader.

Det var så himla kul att träffa henne - hon är nämligen en barndomskompis från Hölö och vi lekte otroligt mycket när vi var små och gick på dagis tillsammans och sen började dansa tillsammans men när vi flyttade till Gnesta började vi tappa kontakten och sen flyttade hon ett år till Australien och då tappade vi kontakten helt, men nu - tack vare Facebook - hittade vi varandra igen och har tagit upp kontakten. Vi började räkna efter när det var vi umgicks senast och kom fram till att det var runt 1990 - alltså 20 år sen - så vi hade otroligt mycket att ta igen!!!

Så härligt att kunna prata barndomsminnen med henne och höra allt som har hänt henne och hennes familj som jag spenderade mycket tid med när vi var små!

Hoppas vi ses snart igen!

Jennie / 5 mar

Tand nr 2

Ida har varit tandlös i hela 13 månader men nu börjar de ploppa upp och igår började tand nr 2 växa - vilket kan vara förklaringen till att hon var lite extra grinig igår. Det skulle jag också vara om jag hade två tänder som växte i munnen. Jag vet bara hur det var med visdomständerna...

Jennie / 5 mars


Ida 13 månader

Igår den 2 mars blev Ida 13 månader och har nu gått som max 6 steg - vad jag vet! Hon har nämligen fått för sig att hon inte vill gå när jag är med. Men ibland när jag kommer in i vardagsrummet och hon har varit själv där så går hon helt plötsligt men när jag kommer så sätter hon sig ner. Eller så kan hon komma runt hörnet in i köket gående men när hon ser mig så sätter hon sig - som sagt: busunge!

Hon kanske tror att jag inte kommer att bära henne mer om hon kan gå själv?!

Men när jag är med så tar hon 3-4 steg lite då och då så det är nog på gång snart.

Igår på 13-månaders dagen fick hon också sin första tand! Höger uppe blev vinnaren! Så nu kommer väl de andra snart också att titta fram?! Då gäller det att akta sig när hon vill pussas - vilket hon har börjat göra - med öppen mun också så risken finns att man får sig ett bett i läppen. :-)

Jennie / 3 mars

Sportlov

Den här veckan har Emma sportlov och jag får ha henne hemma hos mig och Ida - vilket är otroligt mysigt speciellt eftersom det är min sista vecka!

Vi har fullt upp hela veckan och började i måndags med att åka till Järna och hälsa på Emma och Idas kusiner Albin och Alva och även deras sysslingar var där; Hanna, Frida och lille Melvin som växer så det knakar. Emma tycker det är så kul att få leka med de äldre barnen och känner sig så stor och blir lite irriterad när jag behandlar henne som 5 år. Jag ska helst inte påminna henne att kissa innan de går ut och helst inte hjälpa henne att klä på sig - hon är ju stor tjej och klarar sånt själv nu! "Men mamma då"!

Igår tisdag hade vi Mia, Mathilda och August här på lunch - så himla trevligt - som vanligt! Mathilda och Emma leker så otroligt bra med varandra och Emma har längtat efter att Mathilda skulle komma hit och äntligen lyckades vi få ihop en date.

Ida var nyfiken på lille August men jag lyckades klara av att hålla henne undan från honom så att han inte fick sig ett nyp i armen eller ett finger i ögat eller örat. Man vet aldrig...

Idag onsdag kommer Christina och Amanda hit och tar med sig lunch och jag fixar fikat. Eftersom jag saknade ägg får det bli en smulpaj med hallon - för det fanns i frysen - hallon alltså! Ska bli gott - det var 100 år sen jag åt paj! Så det är väl bara att gå och baka den nu då...

Jennie / 3 mars


Pojkar, pojkar, pojkar!

Det verkar vara ett pojkår i år - i alla fall i vår bekantskapskrets. Vi har fyra par som skulle få barn under januari, februari och mars och nu har alla fått sina små bebisar - alla pojkar! En Theodor, en Alvin, en Anton och en utan namn än så länge. Så buffliga och busiga Ida får många kompisar att busa med :-)

Så grattis på er alla och hoppas vi får träffa de små pojkarna snart!

Jennie / 2 mars

RSS 2.0