Scaniamilen

Den 24 maj var det återigen dags för årets Scanialopp - "Scaniamilen" och tjejerna var laddade innan barnloppet på 800 meter.



Daniel sprang 5 km rundan på under 30 minuter och själv tog jag mig en trevlig promenad med min gravida kollega Linda.

Jennie


Komplettera

Så där ja då är uppsatsopponeringen klar!! Och jag behöver inte åka ner till Karlskrona fler gånger. Uppsatsen är inlämnad och det är lite saker jag ska komplettera sen är jag klar!!

Underbart!!

Jennie

Slut...

Ja och som vanligt kommer jag hit lite då och då och ber om ursäkt för att vi inte har skrivit på länge men tiden har liksom inte funnits. Men det kommer lite uppdateringar snart. Ni måste ju få se vår fina nya bil som vi fick för ca 3 veckor sedan och den fina bucklan på förardörren som vi fick för ca 1 vecka sedan! :)

Men just u räcker inte tiden till - låter hemskt att säga men det känns som om jag har inte ens har tid till varken träning, vänner, blogg, städning, tvätt eller nåt som egentligen borde göras. Jag har inte ens hunnit svara min egen mammas email... som kom för mer än en vecka sen!

För nu är jag helt slut... energin börjar ta slut och jag längtar så grymt mycket efter att slippa sitta vid datorn och skriva, skriva och skriva på min uppsats och bara få kramas och leka med mina barn! Men det kommer - bara 29 dagar kvar! Emma längtar lika mycket som jag, för hon vill ha tillbaka sin mamma, säger hon och JAG vill ha min examen som jag har sett fram emot sen våren 2007!

Så ha tålamod, snart är jag tillbaka och kan börja vara social igen och umgås och svara på både mail och SMS. Nu ska jag försöka hitta lite styrka och kraft och skriva nån timme till!

Jennie

RSS 2.0