70-års fest!

Den 13 november var det dags... för FEST!

Daniel fyllde 35 år den 14 oktober och Björn fyller den 11 januari så (nästan) mittemellan deras födelsedagar firade de med en fest för kompisar och bandylaget med respektive. Så vi var en tapper skara på 32 st som tog oss till Oxvretenstugan i Nykvarn.

Daniel, jag, Anna & Björn var i stugan redan kl. 10.00 och satte igång med fixandet av maten och möbleringen och var klara runt 14-tiden då vi kunde åka hem och slappa lite. Daniel, Björn och några andra "karlar" möttes upp i stugan kl. 16.00 för att basta och dricka lite öl.

Anna och jag dök upp vid 17.15 för att börja fixa iordning det sista innan gästerna sen dök upp runt 18.00.
När gästerna kom så bjöds det på fördrink med tilltugg sen fortsatte kvällen med 2 olika sallader som åts ur plastglas för dom flesta men det var 2 st Alexander och Andreas som inte förstog det och blev lite irriterade när det inte fanns tallrikar så det räckte!! "Att man ska behöva gå in i köket och hämta egna tallrikar". Men dom diskade faktiskt sina tallrikar själva efteråt!!
Till kaffet var det chokladmousse.

Det dracks förstås öl och vin och senare så blev det också en hel del drinkar faktiskt.
Ljudnivån var väldigt hög, inte på musik utan på allt prat som var under hela kvällen. Det spelades förstås musik och dansades ända tills stängningsdags. Det ska ju vara tyst 01.00 men vi spelade till strax före 02.00.

Det annordnades en frågesport om Björn och mig och våra liv ihop, där det blev en del diskutioner om en del svar. Men som ni alla vet så har ju facit alltid rätt.
Vinnare blev laget: dom äldre.

Det var en mycket lyckad och trevlig kväll och jag tror och hoppas att dom flesta hade lika trevligt som vi.

Synd att man inte fyller oftare så att man får göra om det!!!

Tack än en gång för alla som gjorde den här kvällen till den mycket trevliga tillställning det blev.

 Jennie & Daniel / 9:e december



Kalasdags

31 oktober var det dags för barnkalas för Emma och eftersom det var i samband med Alla Helgona var det självklart ett maskeradkalas. Och se vilken underbar liten älva vi fick:



Jennie / 29 nov

Emmas dansuppvisning 30/10

Emma har den här terminen dansat Minifunk på JAM Dansstudio i Södertälje och det tycker hon är betydligt roligare än den barndans hon gick i våras - där hon tyckte att de mest tramsade. Hon sa själv:

- "Mamma, när ska vi börja dansa på riktigt - de tramsar ju bara".

Den här terminen har hon som sagt dansat på ett annat ställe och fick också vara med om sin första uppvisning. Första uppvisning med danskursen vill säga - hon har ju gjort en uppvisning tidigare när hon mimade till Mamma Mia i Thailand inför ca 100 gäster på hotellet och mamma var stolt tusen gånger om och det var ingen skillnad denna gång... jag var stolt tusen gånger om igen!!



Hon har övat massor hemma i vardagsrummet men det var ändå (så klart) jättepirrigt innan. Emma och jag gick in bakvägen på Elektron och jag själv blev alldeles pirrig i magen och tänkte tillbaka på alla år som jag själv dansade och hur spännande och häftigt det var att uppträda och få vara med bakom scenen och se allt som hände. Så jag är jätteglad att Emma också får uppleva det för det är något speciellt.

När uppvisningen var klar åkte vi hem och mormor och morfar (som också såg på uppvisningen) följde med hem på middag. I bilen på vägen hem säger Emma helt plötsligt:

-"Åh jag önskade att jag var kvar på scenen, jag vill stå och dansa på scenen hela tiden det var så roligt".

Gullunge!!!!!

Jennie / 29 nov


Dåliga...

Usch vad jag skäms! Jag har varit otroligt dålig på att uppdatera bloggen på sista tiden och det har nog gått en månad sen jag var inne och skrev men vi har haft fullt upp - i för sig ingen förändring mot tidigare i höstas men vi har båda två varit himla trötta på kvällarna - förutom att vi har haft full upp så sunt nog har vi prioriterat sömn och vila istället för datorn!

Men nu ska det bli andra bullar...

Jennie / 29 nov

Pappas flicka

Av någon konstig anledning ;-) har vi en del leksaker som ligger på golvet ibland och vi brukar ju städa dagarna i ända men när vi inte har hunnit med så finns risken att något ligger kvar på golvet. Idag trampade Emma två gånger på saker som låg på golvet och jag sa till henne att se sig för... smart som hon är svarar hon:

- Ja jag är väl lika min pappa!

För nu hör det ju till saken att Daniel har en (o)vana att trampa på allt som ligger på golvet - han ser inte saker som ligger på golvet och jag säger åt honom om det lite då och då - vilket Emma har hört så klart.

Ja så hon är nog lik sin pappa..... och det är jag glad för!

Jennie / 1 nov

RSS 2.0