70-års fest!

Den 13 november var det dags... för FEST!

Daniel fyllde 35 år den 14 oktober och Björn fyller den 11 januari så (nästan) mittemellan deras födelsedagar firade de med en fest för kompisar och bandylaget med respektive. Så vi var en tapper skara på 32 st som tog oss till Oxvretenstugan i Nykvarn.

Daniel, jag, Anna & Björn var i stugan redan kl. 10.00 och satte igång med fixandet av maten och möbleringen och var klara runt 14-tiden då vi kunde åka hem och slappa lite. Daniel, Björn och några andra "karlar" möttes upp i stugan kl. 16.00 för att basta och dricka lite öl.

Anna och jag dök upp vid 17.15 för att börja fixa iordning det sista innan gästerna sen dök upp runt 18.00.
När gästerna kom så bjöds det på fördrink med tilltugg sen fortsatte kvällen med 2 olika sallader som åts ur plastglas för dom flesta men det var 2 st Alexander och Andreas som inte förstog det och blev lite irriterade när det inte fanns tallrikar så det räckte!! "Att man ska behöva gå in i köket och hämta egna tallrikar". Men dom diskade faktiskt sina tallrikar själva efteråt!!
Till kaffet var det chokladmousse.

Det dracks förstås öl och vin och senare så blev det också en hel del drinkar faktiskt.
Ljudnivån var väldigt hög, inte på musik utan på allt prat som var under hela kvällen. Det spelades förstås musik och dansades ända tills stängningsdags. Det ska ju vara tyst 01.00 men vi spelade till strax före 02.00.

Det annordnades en frågesport om Björn och mig och våra liv ihop, där det blev en del diskutioner om en del svar. Men som ni alla vet så har ju facit alltid rätt.
Vinnare blev laget: dom äldre.

Det var en mycket lyckad och trevlig kväll och jag tror och hoppas att dom flesta hade lika trevligt som vi.

Synd att man inte fyller oftare så att man får göra om det!!!

Tack än en gång för alla som gjorde den här kvällen till den mycket trevliga tillställning det blev.

 Jennie & Daniel / 9:e december



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0