Pappa 70-år!

Idag fyller vår fina pappa 70 år!! Så det blev middag och tårta i Vadsbro, Gnesta!

Grattis fina du!!

Jennie


Nyårsafton

Nyårsafton 2012 blev lite kallare än 2011 och vi drömmer oss ju så klart tillbaka till den magiska natten på Long Beach, Koh Lanta där vi alla tittade på fyrverkerier och ett hundratals "kom loyer" som seglade upp över himlen.
 
Även årets nyårsafton spenderades med goda vänner och vad kan bli bättre än familjerna Skoog och Gehander/Andersson!
 
Det blev så klart massor med gott att äta, gott att dricka, massor med fyrverkerier, en misslyckad kom loy, en lyckad kom loy och väldigt dåligt med foton från kvällen - precis som nyår brukar vara! :-) Läggtid 02:45!
 
Jennie
 
 
 
 

Kärt återseende!

Helgen efter nyår gjorde vi ett efterlängtat besök hos härliga familjen Rhedin i Grebo. Alltid lika mysigt att träffa dem och få prata underbara Koh Lanta minnen och få drömma oss bort igen. Vi önskar alla att vi vore där igen och få umgås varje dag i värmen och i varandras sällskap - men vi får nöja oss med tre-fyra helger om året!

 

Lena, Patrick, Maya, Ebba och Tyra - ni är bäst! Ni får oss att må så bra... Puss & Kram

 

Jennie


Och julen kastas ut...

Ja då var jul- och nyårshelgerna över och vi har tröttnat på granen och kastade ut den idag. Den verkade ha tröttnat på oss med för den såg bara hängig ut. Som vanligt gick helgerna alldeles för fort och på måndag och det redan dags för vardagen igen och årets alla utmaningar.
 
Julen blev lugn och mysig. Vi brukar klä granen den 18 december - dagen efter min födelsedag men i år var jag helt slut så vi fick skjuta på det en dag så den 19 december klädde vi granen och var så nöjda så!
 
 
 
Gick och la oss och somnade in skönt men vaknade vid 2-tiden då granen välte! Så den 20 december var det bara att plocka ner allt och göra om proceduren - med en något kortare gran då vi sågade av den krokiga stammen lite.
 
Sen kom äntligen julafton och då fick vi tomtebesök redan på morgonen.
 
 
Sen blev det julafton hos mormor och morfar i Gnesta och juldagen hos farmor och farfar i Nykvarn.
 
Och mycket klappar blev det! Här är Idas juldagshög:
 
 
Som tur var hade de hela veckan efter ledigt så att de hann utforska och leka med allt de fått!
 
Så underbart att se mina barn bli så glada - mest för Slimeburkarna de fick! :-)
 
Jennie
 

RSS 2.0