Börjat packa...

Igår började vi faktiskt packa och rensa lite... vi har kommit fram till att när våren kommer (om den nu kommer!) så kommer vi att vilja vara mer och mer ute och fixa i både trädgården och i förrådet så det är lika bra att passa på att börja packa lite inomhus.

Så i veckan rensade vi alla pärmar vi har och slängde allt som vi inte behöver spara vilket resulterade i att det blev en hel del pärmar över som vi kan rensa bort. Vi hämtade in lite kartonger från garaget och ställde upp ett par stycken där vi kan lägga sånt som vi tänkt att sälja och de fylldes idag med både glas, pärmar, böcker och handdukar. Och när vi ändå var igång packade vi en kökskartong med sånt vi inte använt på ca 1 år men ändå vill spara - och vad härligt luftigt det blev i vissa skåp.

I helgen tänkte jag ta tag i skafferiet och rensa ut det, rensa bland alla lakan och handdukar samt börja lite med Idas kläder - där hon har växt ut hälften av allt som ligger i garderoben! Men det bukar man inte märka förrän man sätter på det en stressig morgon och upptäcker att byxorna slutar ovanför fotknölarna :-)

Nästa vecka blir det inte så mycket gjort eftersom vi åker till Idre på onsdagen och jag har en del att göra med skolan då jag måste lämna in en uppgift nästa måndag - eller så får jag skriva den i Idre.

Jennie / 24 feb

NU ÄR FLYGET BOKAT!!!

Så där ja... då är man 40.000kr fattigare då! Men flyget är bokat i alla fall och resan har börjat... Så här ser resplanen ut:

12 juli Stockholm - Köpenhamn - Bangkok - Krabi (landar 13 juli)
Stannar 1 natt i Krabi
14 juli Krabi - Koh Samui
14 augusti Koh Samui - Krabi
5 jan Krabi - Bangkok - Köpenhamn - Stockholm

Vi flyger med SAS och Thai och sätena är bokade så att tjejerna får sitta vid fönster, så nu är väl alla nöjda. 

Jennie / 22 feb

RSS 2.0