Skolan

Usch vad mycket det är med skolan nu!! Jag har klarat av delkurs 1 och delkurs 2 i påbyggnadskursen och nu är det "bara" kandidatuppsatsen kvar!! Men hjälp vad mycket jobb det har varit med delkursen och uppsatsen. Jag sitter vissa dagar 3-4 timmar efter jobbet!

Men nu är det bara 2 månader kvar sen är jag KLAR!!! Så nu kämpar jag på in i det sista... lidande blir dock bloggen som blir det som får prioriteras bort. Men snart kommer en bild på vår nyinredda hall och Emmas nya cykel och lite uppdateringar om vad som händer i våra liv...

På återseende!

Jennie

Stjärnan

Igår den 14 mars började Ida äntligen på förskolan och avdelningen Stjärnan. Det är farmor som så snällt har ställt upp och tagit inskolningen och idag torsdag var det dags för utflykt till skogen. Så imorse packade vi Idas ryggsäck med lite frukt, en apelsinfestis (vilket gav minnena av de konformade Sunkist festisarna vi hade när vi var små!) och en macka som hon sen njöt av i skogen.



Älskade unge!!

Jennie

Euphoria

Jag har blivit helt galen i Loreens bidrag i Melodifestivalen, Euphoria och kan lyssna på den ett tiotal gånger i rad! Sjukt bra!!

En väldigt energigivande låt i mitt Power Point arbete!

Jennie

Plugg, plugg, plugg

Oj vad jag önskar att jag hade fler timmar på dygnet än bara 24, de räcker liksom inte till ibland!

Huset får vara som det är och saker ligger fortfarande i kartonger, vi har ingen soffa, inga gardiner, nästan inga blommor och allt är i en enda röra men det har vi inte tid med att fixa nu det får vi ta en annan månad, typ juni när jag är klar med skolan! För nu är det galet mycket plugg och den här veckan har jag suttit i runt 4 timmar varje kväll. Tur att det är så sjukt intressant...

Delkurs 2 för terminen är snart slut och presentationer och inlämningsuppgifterna samlar sig. Imorgon åker jag till Karlskrona och ska presentera mina begrepp Ledarskap och Personlig utveckling utifrån sociologerna Bauman, Tilly, Elias och Foucault - någon som känner igen? Uppgiften är klar men Power Point presentationen ligger jag lite efter med så den håller jag på att knåpa ihop nu.

Tänk om jag vore lite bättre på att planera... så slapp jag slita sista dagen. Fast det är nog så jag är - jag känner igen det även från högstadiet och det hjälpte inte ett dugg att min mamma ett flertal gånger påminde mig om att jag inte lärde mig för skolan utan för livet! Nu känns det som om jag har levt så länge att livet lär mig saker istället för att jag ska lära mig saker om livet... :)

Jenni

Börjat jobba!

Nu har vi båda börjat jobba igen och för mig vad det rakt in i hetluften och det var superkul att träffa alla och sätta igång och jobba! Det blir kul det här...

Daniel fick lite tyngre start däremot med allt som händer på Astrazeneca med nedragningar och outsourcing... så han funderar mycket nu! Men blir han av med jobbet så kan vi ju sälja huset och flytta och han kan börja köra tuk-tuk taxi på Lanta! :) Man får se det positiva i allt!

Jennie

Hem...

Underbara älskade Ida fick i förra veckan för sig att vi inte var hemma utan säger till Daniel:

- Pappa jag vill hem.
- Men vi är ju hemma, säger Daniel.
- Jag vill åka hem till Sai Naam.

Älskade lilla unge...det vill jag med!

Jennie

RSS 2.0