Solen kom tillbaka

Lugn bara lugn, regnet har varit här i ett par dagar och de senaste inläggen har handlat om regn. Men det gick över och sedan den 13 oktober har vi återigen haft strålande sol och mellan 23-30 grader. Så ni behöver inte vara oroliga för oss... :-) Jennie

Bullbak

När vi hade farmor här passade tjejerna på att baka lite bullar och rosenbröd med henne som vi fyllde frysen med!
 
 
Och när det sen spöregnade en hel söndag så var det himla gott att på kvällen få mysa med en kopp varm Oboy och ett par kanelbullar!!
 
 
 
 
Jennie / 27 okt

Och så ännu ett besök i Mijas Pueblo

Ja vad har vi då hunnit med de här tre veckorna då jag inte hunnit med att blogga?? Jo bland annat ytterligare ett besök i Mijas Pueblo. Asså vi får inte nog av den här mysiga byn... Eller jo det kommer vi nog att få om vi ska åka dit med alla som besöker oss. Men än så länge så ser vi alltid fram emot ett besök i den lilla byn.
 
Vi tog oss en tur med farmor & farfar i början av deras vistelse. Tyvärr så hann vi bara parkera i parkeringshuset i byn sen öppnade sig himlen och en av de värsta regnskurar jag varit med om stängde in oss i garaget i en kvart. Det blåste och regnade så mycket att till och med flickorna blev lite rädda. Tyvärr var inte parkeringsgaraget helt regntätt heller utan det droppade in lite här och var...
 
 
Det syns inte så bra på bilden men det bara öste ner och forsade vatten ner längs backarna.
 
 
Men när det väl hade slutat kunde vi gå ut och ta en promenad i den mysiga byn och vi gick bland de fina gränderna, torgen och stannade självklart och tittade på utsikten av Fuengirola.
 
 
Sen blev det glassdags!!
 
Jennie / 27 okt

Fullt upp

Ja som ni märkt har det varit dåligt med uppdateringar här på bloggen igen och det er jag om ursäkt för. Men faktiskt så har jag tagit mitt ansvar och pluggat en hel del, jobbat en del för Scania, umgåtts med goda vänner här ner plus att vi har haft barnens farmor och farfar på besök! Det är fortfarande mycket i skolan för mig men den här veckan ska jag försöka hinna med lite blogginlägg också...
 
Jennie / 27 okt

Benahavís

Ja, jag har sagt det förut men får säga det igen: När vi inte har något för oss så tar vi bilen och åker omkring här i närheten för att titta på något av allt som finns att se här! I veckan blev det ett besök i fina staden Benahavís... eller vi hann inte med staden så mycket för vi hittade en park precis vid infarten och där fastnade vi!
 
 
 
 
I parken fanns en teaterscen och självklart bjöds det på show för oss!
 
 
Vill be om ursäkt till min kära mamma (och till min älskade pappa om jag kunnat) för alla cirkusar, radioshower, dansuppvisningar och teatrar ni fått stå ut med hemma i vardagsrummet när jag och min syster var små! Nu förstår jag vad ni gått igenom! ;-)
 
Jennie / 10 okt

En helt vanlig Afterwork

En helt vanlig afterwork på stranden med barnen, en drake, hinkar & spadar, sol & värme och gott vin!
 
 
 
 
 
 
Jennie / 10 okt

Güey

Att få äta god mat, dricka gott vin och ha nya bekantskaper och nya vänner att prata med hela kvällen är ju verkligen nåt som passar mig! Och det fick jag göra i lördags, den 4 oktober.
 
Då var det några mammor på skolan som tänkte gå ut och äta på Restauran Güey och jag blev medbjuden! Och vilken kväll, jag kan inte säga att det var längesen jag skrattade så här mycket för mina goda vänner hemma får mig ofta att skratta - ni vet vilka ni är... Men galet kul hade vi!!
 
 
 
 
 
 
Det är ju sånt här man åker iväg för... eller vänta först är det ju för att få umgås med min underbara familj men sen att få träffa en massa härliga människor från hela Sverige som vi får äta god mat och dricka goda viner tillsammans med - livet är gott!!
 
Jennie / 10 okt

Promenad med Ida

I söndags hade Emma en kompis hemma och jag passade på att få lite egentid med Ida. Både för att hålla henne hemifrån så att Emma och Ellen fick lite tid för sig själva, utan lillasyster och för att hinna prata med bara henne och höra vad hon har för tankar om allt. Så underbart att gå och prata med henne, eller jag lyssnar mest för hon pratar mest hela tiden! <3
 
Vi gick o köpte varsin glass och gick sen ner på strandpromenaden vid Playa Casablanca.
 
 
 
 
Och Ida hade massor att titta på under vägen; vattenpölar, ödlor, cyklister och havet!
 
En supermysig promenad som blev en och en halv timme lång. Sen ville hon gå hem och leka med Emma och Ellen!
 
Jennie / 1 okt

Idrottsdag

Att få ha idrottsdag på stranden  är få förunnat, men till Emmas glädje var det just vad hon hade förra veckan!
 
Daniel och jag tog med oss varsin solstol och satte oss på stranden för att heja på barnen som skulle springa 60 meter, kast med liten boll och hoppa längdhopp!
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att alla elever varit på alla stationer tre gånger var det dags att samlas för att gå tillbaka till skolan.
 
 
Och jag och Daniel gick och gjorde familjen Ullerfors sällskap på stranden innan vi sedan gick och åt lunch på favoritstället på stranden.
 
 
 
Jennie / 1 okt

Familjen Ullerfors

Nu har vi haft vårt andra besök här och det var av hela härliga familjen Ullerfors! De kom den 20 september och åkte hem i lördags den 27 september. Så himla kul att ha dem här och vi hann med en hel del även om vi hade fullt upp med studier under veckan.
 
 
Ett besök i trevliga staden Mijas Pueblo är ett måste!!
 
 
Lite mys på balkongen!
 
 
En långpromenad om dagen blev det för mig och Maria och vi passade på att ta ett fika stopp med havet som utsikt. Det var ju ändå Marias semester!
 
 
Och så hann vi med att äta en massa gott, både på restaurang och hemma på terassen!
 
 
Och ska man äta god mat hemma måste man ha ett gott vin till, det svåra är bara att välja vilket!!
 
Kristofer, Maria, Theodor & Ebba: Vi ser fram emot att ni kommer tillbaka igen!! <3
 
Jennie / 1 okt
 
 

RSS 2.0