Vackra tjejer

Ägaren av hotellet på Mallorca fick i lobbyn syn på våra tjejer och stannade till och sa:
 
"Oj, vilka skönheter. Dom får ni hålla i när de blir större. Jag menar allvar, otroligt vackra"
 
Jag kan bara hålla med!
 
 

Mallorca

 
Kunde inte hålla oss - nu var det längesen vi var utomlands!! Så det fick bli en weekend till Mallorca i helgen...
 
 
Och det var ett härligt avbrott på den regniga och tråkiga hösten och vi hann med en hel del sol och bad trots den korta resan.
 
 
Vi åkte till byn Santa Ponsa, ungefär 1,5 mil från väster om Palma. Byn hade en mysig strand och ett lagom stort centrum men det var mycket internationella restauranger, jag saknade de genuint spanska tapasrestaurangerna. Glasställen fanns det gott om så det blev några stycken...
 
 
 
 
Och som vanligt promenerade vi runt massor och tjejerna var superduktiga på att hänga med och inte klaga.
 
 
 
 
Tog en promenad till en liten mysig liten strand där vi till en början var nästan helt ensamma.
 
 
.
 
 
Vi hann med en sväng in till Palma också där det blev ett besök vid Katedralen...
 
 
...och därefter blev det en trevlig tapasmiddag med ett glas vitt vin till - livet är underbart!
 
Åkte hem på måndagen och efter en flygförsening på nästan 2 timmar fick vi äntligen flyga hem och kom hem vid 23-tiden på kvällen. Trötta men det är det värt...
 
Jennie

Nytt jobb

Och så måste jag återigen be om ursäkt för att uppdateringarna kommer alldeles för sällan!
 
Och som vanligt har jag alltid nåt att skylla på... den här gången är det bara ren trötthet då jag har börja ett nytt jobb och när jag kommer hem är det matlagning och plocka med kläder och fixa inför morgondagen som gäller - sen är jag dödstrött.
 
Jag började min nya tjänst som HR Business Partner på Scanias Forskning & Utvecklingsenhet den 1 september och det är full fart. Kommer från Scanias Produktion och där är det puls och jag var orolig att det inte skulle vara samma puls på R&D men jag hade helt fel. Det är galet mycket hela tiden - men galet kul!
 
Måste säga att jag känner mig otroligt glad över att ha haft så roliga jobb - eller så blir det vad man gör det till! Jag ska jobba i så många år till och då måste jag trivas och ha kul. Jag kan inte slösa min dyrbara livstid på att jobba med något jag vantrivs med - det är min filosofi och har alltid varit. Och det har lyckats hittills!!
 
Så imorgon ser jag fram emot ännu en dag med rekryteringar, löneanalyser, planering av employer branding aktiviteter och en massa annat kul med en massa härliga människor. Ni som inte träffar på så många HR människor kan jag säga att när man umgås med ett gäng HR folk så är det sällan en tyst sekund. Det är alltid någon som har något att säga hela tiden - och det passar mig bra!
 
Jennie
 
 

Lycka är...

Lycka är att få åka och titta på Allsång på Skansen och se Loreen - vilket Emma, Ida och Daniel gjorde tillsammans med farmor och farfar, kusinerna Albin och Alva och faster Malin.
 
 
Och till Idas lycka var även Lasse Stefanz där...
 
Jennie
 

Mariefred

Vi tog också med våra gäster till mysiga staden Mariefred där vi var riktigt kulturella och gick in på Gripsholms Slott - det var nog en ca 20 år sedan jag gjorde det och barnen suckade lite när vi skulle gå in men sen tyckte de att det var riktigt intressant med alla små rum och tavlor på kungligheter.
 
Sen blev det en sväng på stan och en god lunch i duggregnet...
 
Jennie

Grönan

Ja det har hänt en hel del i sommar... bland annat hade vi finaste familjen Rhedin, som vi träffade på Koh Lanta, på besök. Och vi passade på att göra ett besök på Gröna Lund
 
Vi som inte åkte några "karuseller" spelade på lotter och chokladhjul och självklart vann jag INGENTING - men det gjorde Patrick!
 
Men vi alla hade en grymt trevlig dag tillsammans - som vi alltid har!
 
Jennie

Sommaren

Ja nu var det längesen jag uppdaterade bloggen och jag vet inte vad jag ska skylla på den här gången. Jag har ju slutat skolan så det kan inte vara det...
 
Men jag ska bättra mig!
 
/ Jennie

RSS 2.0