Första skolveckan avklarad

I onsdags, 27/8, började skolan och förskolan för tjejerna och gissa om det var två pirriga och lite nervösa tjejer som vaknade på onsdagsmorgonen. De hade bestämt kläder kvällen innan som låg fint vikta på stolen så när de vaknade var det bara att hoppa upp och klä på sig.
 
Vi bestämde att jag skulle ta inskolningen för Ida så jag och tjejerna åkte till skolan till 8:30.
 
 
Solen sken från en klarblå himmlen och termometern visade 28 grader i skuggan. "Det verkar bli en fin dag idag."
 
Inne på skolan var det både barn och föräldrar, en del barn verkade lika pirriga som mina och en del var glada att återse sina gamla skolkompisar från innan sommaren. Rektor Annika höll en kort introduktion och presenterade personalen och berättade lite om skolan innan barnen sen fick följa med sin respektive lärare in i klassrummen. Och vi förskolebarnföräldrar gick med våra barn in på förskolan. Den här dagen var det bestämt att Ida och jag skulle stanna till 10:30 sen successivt öka tiden under veckan. Jag var med inne på förskolan och fick chans att se alla saker de har att leka med där. Jag fick också möjligheten att lära känna lite andra föräldrar med förskolebarn så även jag fick mitt sociala behov täckt för en stund.
 
Kl. 10:30 var det dags att gå hem - till Idas besvikelse. Hon hade ju så roligt och när hon har varit lite drygt fem veckor med mamma, pappa och storasyster så är det klart man vill leka med jämngamla kompisar istället och inte behöva gå hem tidigt för att återigen behöva umgås med mamma och pappa. Emma började med fulldag - 9-15 - första dagen så vi hade några timmar innan hon skulle hämtas. Så vi passade på att åka och fira att första dagen hade gått så bra! Och hur firar man bäst - med glass så klart!!
 
 
Emma hämtades kl. 15 och det var en sprudlande glad tjej som kom hem och hade massor att berätta och det verkar ha varit en kanondag i skolan.
 
Torsdag var det dags för skoldag två! För Emma var det 9-15 som vanligt och för Ida och mig var det bestämt med 9-11:45. Den här gången var jag inte med inne på förskolan utan sa hej då när det var dags för samling för dem och satte mig ute i matsalen tillsammans med Linda, en annan förskoleförälder. Egentligen var det helt onödigt att vi satt där för ingen av våra barn hade behov av oss utan blev istället besvikna när det var dags att gå hem. Ida hade dock en lekdate med dagiskompisarna Ella och Agnes så lite roligt var det ändå att åka därifrån.
 
 
Igår fredag var det så den sista skoldagen för veckan och Ida var på förskolan till 13:00. Den här gången tog jag och två andra mammor en promenad ner till Puerto Banús. Det blev en fika och lite fönstershopping och sen en promenad tillbaka och en lunch i närheten av skolan. Så det blev en mycket trevlig förmiddag för både mig och Ida. När Emma kom hem visade det sig ha varit en mycket bra dag för henne med. De hade varit på stranden hela förmiddagen och lite skoljobb och lekar på eftermiddagen.
 
Att få höra från Emma att hon önskar att det inte var lördag imorgon utan att det var måndag så hon fick gå till skolan - det värmar mammahjärtat!! <3
 
Hur säkra vi än är på att åka iväg på våra äventyr så kommer det så klart en oro att barnen inte ska trivas. Därför känns det enormt bra när de har det bra! <3
 
Jennie / 30 aug

Inskolningssamtal

Imorgon börjar skolan och förskolan för barnen och de längtar samtidigt som det är pirrigt i magen. Idag hade jag inskolningssamtal med Idas förskolepedagog Sofi och jag fick chansen att berätta allt om min lilla älskling och Sofi berättade allt om förskolans verksamhet. Ida & Emma fick träffa båda pedagogerna och fick en rundtur på förskolan och skolan så nu känns det bra fast fortfarande pirrigt.
 
När vi gick därifrån sa Ida " Mamma, jag önskar att idag var imorgon och att jag var här med alla mina kompisar". Underbara unge!! <3
 
Emma fick träffa sin lärare, Carolin och se sitt klassrum och var hon skulle sitta. Hon sitter i en fyrgrupp med två killar som heter Oskar och Jack och en tjej som heter Amanda. Oskar och Amanda är också helt nya på skolan så det känns bra, Jack är däremot elev sen tidigare och tvåspråkig - svenska och engelska. Ett annat barn i klassen är tvåspråkig - svenska och spanska.
 
Så idag är sista kvällen på sommarlovet innan allvaret börjar!!
 
Jennie / 26 aug

Möte med en delfin

 
Igår måndag var det ÄNTLIGEN dags! Vi har sedan en vecka tillbaka planerat att åka till Selwo Marina och boka en aktivitet där man får kliva ner en bit i delfinpoolen och träffa en delfin på nära håll. Emma har längtat hela veckan och idag vaknade hon lite pirrig i magen inför dagen.
 
Vi hade bokat aktiviteten till kl. 16:30 och vi var på plats i tid, trots lite optimistisk tidsplanering!
 
Vi fick komma in och en delfinskötare gick igenom reglerna med oss.
 
 
Sen var det dags att byta om...
 
 
...och få på oss våtdräkterna!
 
 
Sen var det äntligen dags!!
 
 
Under en halvtimme var vi en grupp på 7 personer som fick träffa och lära oss mer om delfinen Astro.
 
Enligt Emma var det här det bästa hon har varit med om i Spanien i alla fall! :-)
 
Jennie / 26 aug
 

Förskolekompisar

Igår söndag hade vi bestämt träff med en svensk familj som flyttat ner hit till Marbella, eller strax utanför och deras tjejer Ella och Agnes kommer att gå på förskolan med Ida. Jag "träffade" deras mamma Sofia via Facebook där vi haft kontakt ett tag så det var jättespännande att få träffa dem i verkliga livet.
 
De bor i El Rosario, ca 15 min bilresa från oss i ett superfint hus där jag hoppas att vi kan få hänga fler gånger. Det bjöds på fika och poolbad i deras egna pool på tomten!! Så härligt!!
 
 
Att Ida inte ville gå hem när det var dags, utan ville fortsätta att leka med Ella och Agnes var ett gott tecken på att hon kommer att trivas på förskolan! Och nu längar hon ännu mer eftersom hon redan har fått två kompisar där! <3
 
Jennie / 25 aug
 

11-årig bröllopsdag!

Den 23 augusti 2003 gifte vi oss i Turinge Kyrka i Nykvarn och i lördags har det gått 11 år sedan dess. Det firades med finmiddag nere i Puerto Banús med några riktiga "kalsongspräckare" (ref Linda Ståhl) till efterrätt! Så gott!!
 
 
Jennie / 23 aug
 

Kvällsshow Selwo Marina

Ja vi har ju våra säsongskort som vi måste få valuta för pengarna på så vi passar gå på det mesta dessa parker har att erbjuda. :) I fredags kväll kl. 22:30 var det dags för kvällsshow på Selwo Marina.
 
Vi åkte hemifrån vid 19-tiden och hann äta middag i lugn och ro och gick sen i parken för att titta på djuren (igen) innan showen började. Showen var blandad konstsim och delfiner.
 
Och tjejerna var återigen nöjda med att få se delfinerna!
 
 
Vi var inte hemma förrän vid 24-tiden och Ida somnade gott i bilen på vägen hem.
 
Jennie / 25 aug
 

Marknad

I torsdags provade vi en ny marknad istället för den vi brukar gå på vid Centro Plaza Nueva Andalucia och vi åkte till San Pedro istället. Den var lite roligare för det var blandat med en massa saker som tjejerna gillar och mat- och grönsaksstånd som Daniel och jag tycker är kul. Hit ska vi åka och handla på oss grönsaker när vi har flyttat till vår nästa lägenhet som är lite större och har ett riktigt kök. I den lägenhet vi bor i nu vet jag inte riktigt var jag skulle lägga alla grönsakerna!?
 
 
Tjejerna köpte sig varsin solfjäder - ett måste här i Spanien på sommaren! :-)
 
 
Jennie / 25 aug

Parque Acuatico Mijas

I onsdags, var det dags för nästa utflykt - vattenparken i Fuengirola: Parque Acuatico Mijas.



En park med flera olika pooler och vattenrutschkanor och vi hade jättekul. Det var massor med folk - men vi hade inte förväntat oss annat när det är 35 grader i skuggan och strålande sol och spanjorerna har semester!







Ett flertal rutschkanor för barn upp till 9 år där Ida ibland fick sällskap av storasyster.



Efter en massa åk blir det så klart lunch och glass skuggan.



På vägen hem stannade vi och åt pizzitas i Miramar Shopping Centre i Fuengirola. Där beställer man små pizzor för mellan 1-2 Euro styck med olika pålägg. Man får in dem på stenplattor tillsammans med en pizzaskärare. Sen är det bara att dela och äta med händerna det man vill ha. Mycket trevligt och passar oss utmärkt!!



Summerat så var det en mycket trevlig dag och en bra vattenpark som vi gärna åker tillbaka till.

Jennie / 22 aug

Malaga

I söndags var det mulet för första gången sen vi kom ner hit den 21 juli, så det blev varken en utflykt till stranden eller en tur ner till poolen. Vi bestämde oss för att åka in till Malaga då vi läst att det skulle var en musikfestival mellan den 16 och 23 augusti. Och vilken festival det var!!!

Vi hade förväntat oss några scener med lite uppträdanden och en massa uteserveringar och marknadsstånd, men det var inte riktigt vad det var. Det var musik – kan man lugnt säga – ÖVERALLT! Folk spelade och uppträdde på uppbyggda scener, på lastbilsflak eller bara i ett gatuhörn och det var massor, massor, massor med folk i alla åldrar som festade – åt och drack gott. Den här festivalen passade mig utmärkt eftersom det var fritt fram att, var som helst, spontant dansa till den musiken som spelades närmst. Så härligt!!







Och många av kvinnorna, tjejerna och flickorna var klädda i traditionella spanska kläder. Så himla fint.



Efter ett par timmar i folkvimlet med all musik omkring blev vi ganska trötta i huvudet så vi tog en promenad bort från festivalområdet. Jag och Daniel hade planen att gå ner till hamnen för att äta något sen åka hem men när vi gick förbi Alcazaba - ett fort i Malaga byggt på 1000-talet - så tjatade tjejerna att de ville gå in och titta så det blev en tur dit också. Och vi hade tur, alla söndagar efter kl. 14 är det gratis inträde!

Inne i fortet hade de en önskebrunn, så tjejerna passade på att önska sig något. Inte vet vi vad eftersom det ska vara hemligt. Men vi har våra gissningar...



Efter besöket på Alcazaba gick vi in i folkvimlet igen och tittade på lite mer musikuppträdanden och dansande och sjungande spanjorer! Sen blev det sockervadd... en rosa sådan!



Avslutade kvällen på restaurangen 100 Montaditos, som är typ som tapas fast i mackform. Galet gott!



Så har jag haft ännu en trevlig och mysig utflykt med min älskade familj! Är så tacksam över att vi har möjlighet att göra det här och få se och uppleva så mycket! Och det verkar som om våra barn känner likadant!! <3

Jennie / 21 aug

Sierra Nevada

Dag två på vår utflykt var Sierra Nevada och planen var att gå upp vid 8:00, äta frukost i lugn och ro för at få njuta av frukostbuffén, packa och göra oss iordning i lugn och ro och sen komma iväg vid 10:00. En mycket bra tanke - nu blev det tyvärr inte så här lugnt och rofyllt som vi hade tänkt oss.
 
Kl. 09:24 vaknar jag och ser vad klockan är. Batteriet i min mobil hade tagit slut så vi hade inte blivit väckta enligt planen! Vi väcker tjejerna snabbt och får upp alla på nolltid för att springa ner till restaurangen för frukost - som bara serveras till kl. 10. Försöker få lite lugn och ro vid frukosten men när de börjar plocka undan buffén gäller det att vara snabbt framme.
 
Kl. 9:56 - tillbaka på rummet. Borstar tänderna och packar snabbt som sjutton och kl. 10:11 står vi vid hotellets reception för att checka ut. Snacka om effektiv familj! :)
 
 
Sen bar det iväg upp till Sierra Nevada, en halvtimmes bilfärd från Granada.
 
Först fick vi åka cabinbana upp en bit...
 
 
...därefter en bit med sittliften.
 
 
Väl framme med liften var det 4285 meter gångväg kvar till toppen och målet var inte att nå toppen, utan så långt barnen orkade gå.
 
 
Så efter en gruppbild var det bara att börja gå!
 
I Granada när vi åkte från hotellet var det 28 grader i skuggan och i byn där cabinbanan gick ifrån var det 23 grader i skuggan. Skulle gissa på att det var runt 20 grader men det blåste ganska kallt.
 
 
Man kände ganska snabbt när man började gå att luften blev tunnare och det var jobbigare att gå än en vanlig promenad hemma. Men vi tog lite fikapauser och vilopauser så det gick bra ändå.
 
 
På 3200 meters höjd med ca 1 km promenadväg kvar att gå till toppen hittade vi "vår topp". Så långt fick det bli för oss den här gången men vi var alla nöjda med det.
 
 
Efter att ha njutit av den fantastiska utsikten från vår topp så var det dags att ta oss neråt igen. Bestämt oss för att ta en genväg via stigarna som slingrade sig ner från berget, istället för de stenbelagda gångvägarna som var betydligt längre.
 
 
Så himla nöjda över dagen trots att vi inte kom ända upp. Men vi kommer absolut tillbaka och då kanske vi får se den allra högsta toppen!
 
Nu var det dags att gå ner och äta mat innan det var dags för hemresa till Nueva Andalucia igen.
 
Jennie / 18 aug

Granada

I onsdags var det dags för vår efterlängtade utflykt till Grandada. Vi har båda hört att det ska vara en trevlig stad så det var ett måste för oss att se. Och det var en galet mysig stad. Nu har jag lovat tjejerna att inte säga så mycket fula ord (jag får nämligen betala mellan 20-50 cent varje gång jag gör det). Därför skriver jag galet mysig stad - annars hade jag nog valt "jäkligt" mysig stad eller "skitmysig"!
 
Bland annat gjorde vi ett besök i den fina Katedralen, tyvärr fick man inte fotografera där inne...
 
 
För att se så mycket av stan på kort tid så tog vi en Hop-on Hof-off buss, och så klart satt vi på övervåningen!
 
 
Vi fortsatte, efter bussturen, till fots och gick bland små gator, över mysiga och lummiga torg, strosade bland stadens basarer...
 
 
... och åt (bland annat) paella till lunch!
 
 
Tjejerna är så himla duktiga och följde med på allt utan att klaga, trots värmen.
 
 
Men det gällde att ta små pauser här och var och vila upp benen lite och dricka massor!!
 
 
Och sen fortsätta igen...
 
 
Efter ca sex timmar promenerade runt om i stan med paus för bussresan och lunch så tog vi oss tillbaka till hotellet. På vägen dit gjorde vi ett tapas-stopp!
 
 
Mycket nöjda gick vi sen tillbaka till hotellet för att vila benen inför morgondagens Sierra Nevada utflykt! Granada ska vi ABSOLUT åka tillbaka till och nästa gång blir det ett besök vid Alhambra, men tyvärr säljer de bara ett visst antal biljetter per dag - vilket vi missat - så de var tyvärr slut när vi kom! Och när vi tänker efter så vore det skönt att gå där i flera timmar när det INTE är 37 grader varmt.
 
Jennie / 16 aug 
 
 

Djurparken

Idag var vi på en park som heter selwo aventura och de var väldigt varmt de var nästan 38 grader i skuggan.vi såg många djur men de var trötta av värmen men vi såg de ändå.vi såg stora och små djur.vi var där i 5 timmar även fast det var varmt där. Det var kul tyckte jag. Emma 11 agusti

Mijas Pueblo

Igår hade vi en lugn dag hemma och inväntade kvällens aktivitet - en utflykt till Mijas Pueblo. En liten bergsort ovanför Fuengirola som är genuinskt spanskt, förutom alla turister som åkt dit. Men gick man längs gränderna bort från torget så fanns där en massa med små mysiga gator och gamla spanska gummor och gubbar som satt utanför sina portar med solfjädrarna eller ölen. En fantastiskt fin och mysig by som jag hoppas att ni som hälsar på kommer vilja se!!

Vi började med att äta lite middag så att tjejerna skulle orka med att promenera kring i stan.







Vi avslutade vårt besök i Mijas Pueblo med att äta världens godaste glass på den lokala glass & chokladfabriken.



Jennie / 10 augusti

Teleférico Cablecar, Benalmádena

I vårt säsongskort till Delfinparken ingår bl a också obegränsat antal resor med linbanan i Benalmádena och tjejerna har tjatat i flera dagar om att få åka upp med den. Så i torsdags - trots den 35 gradiga värmen - blev det en utflykt dit.

Så vi tog på oss våra bästa klättringsskor och åkte dit.





Jag är inte höjdrädd alls men att åka i den där lilla cabinen uppför berget var lite pirrigt i magen.





När man kom upp med linbanan fanns det liten kiosk och lite små affärsstånd och sen bara en massa pilar till de olika promenadstigarna man kunde gå uppe på toppen.



Vi valde en av stigarna, eftersom vi ändå ska åka hit igen kan vi prova någon av de andra en annan gång.

Väl uppe på toppen var det en fantastiskt utsikt.





Vi åt lite av vår matsäck vi hade med oss och njöt av utsikten innan vi sen gick ner till linbanan igen och tog den ner till Benalmádena.

Jennie / 9 aug

San Pedro

I onsdag (6/8) träffade vi Malin och Peter igen. Vi hade bestämt träff på San Pedro stranden kl. 16:00, och när vi åkte dit sken solen och det var ca 33 grader i skuggan. Vi hann placera ut våra stolar och parasoll på den långa stranden - sen kom dimman!





Vi stannade ett tag i alla fall och för barnen spelade inte solen någon roll, de hade lika kul för det. Vid 19-tiden tog vi en promenad längs strandpromenaden i San Pedro innan vi sen gick och käkade middag.



Så det blev - trots dimman - ännu en trevlig eftermiddag och kväll tillsammans med Malin, Peter, Anton & Sara.

Jennie / 9 aug

Dyr glass

Igår hade vi en dag då vi bara var hemma och tog det lugnt. Städade och plockade lite hemma. Min mamma lärde mig att man måste ha tråkigt ibland för annars kan man inte ha kul - så det försökte jag lära min barn igår. :) Så vi hängde alltså hemma i lägenheten och byggde Lego, spelade Uno, diskade, vek lite kläder och lite sånt man kan göra i en lägenhet på 45 kvm. I omgångar klagade tjejerna lite på att det var tråkigt men sen kom de plötsligt på något de kunde leka med!

Vi börjar komma in i de spanska mattiderna och igår vaknade vi strax efter nio, åt frukost strax efter tio, lunch vid halv tre och middag vid åtta! Ida brukar ibland fråga när vi äter: "Vilken mat äter vi nu?" Jag kan förstå henne för det är vid alla måltider vi äter ljust ute och mellan 30-36 grader varmt så det är inte så lätt att veta om det är lunch eller middag!

Efter middagen tog vi en tur ner till Puerto Banus som är ca 1,5 km från oss där vi tog en promenad i hamnen och tittade på alla fina båtar och fina bilar som står parkerade framför båtplatserna. Bland annat ligger nu den kungaliga familjen i Saudi´s två båtar här just nu. De har en tredje också men den är för stor för att komma in i Puerto Banus hamn..

Det var en fin motorbåt som var till salu som Ida tyckte vi kunde köpa... :-) Men vi låter hellre de 5 miljonerna ligga kvar i madrassen!



Sen gick vi och köpte glass - skitdyr sådan!! Men väldigt god!



Kram på er alla där hemma!

Jennie / 5 aug

Olaisons

Ja som ni alla förstod så skulle vi inte klara av att åka iväg utan att träffa en massa trevliga människor. Nu har vi sån tur att det är en massa trevliga människor hemifrån som är på semester här nere som vi kan få umgås med och i förrigår var det dags för ett date med familjen Olaison!

Men först en tur till delfinparken i Benalmadena då vi köpt oss varsitt säsongskort och var tvungna att visa passen för att få ut korten - så vi åkte dit en sväng, fixade säsongskorten och hann med att se en fågelshow, lite flamingos och en halv delfinshow.

Sen åkte vi till Fuengirola och familjen Olaisons lägenhet. Tyvärr hade vi glömt mobilen hemma i vår lägenhet och nu förtiden har man ju inga nummer i huvudet så jag chansade ett par gånger från en telefonautomat men det misslyckades. Som tur var tittade Henrik ut på gatan från deras pool precis när vi gick förbi där nere... puh!

Så vi fick komma upp och hänga vid deras pool



Efter poolbadet fick vi oss en drink på balkongen och njuta av utsikten över Fuengirolas hamn.




Sen blev det tapasmiddag på stan!



Tack hela fina familjen Olaison för en jättetrevlig kväll!!!

Jennie / 5 augusti

Marknad & lek

I lördags var det dags för marknad igen vid Nueva Andalucia Centro Plaza och självklart var vi där. En jättetrevlig marknad men idag var det alldeles för mycket folk och alldeles för varmt för att gå en längre stund. Antagligen för att vi kom senare än förra veckan. Vi har kommit in i semesterlunken och vaknar nu vid 9-tiden och frukost blir inte förrän vid 10, alltså kom vi inte iväg till marknaden förrän strax efter 11. Får bli tidigare nästa gång tror jag!

På kvällen hade jag och en mamma till en av Emmas blivande klasskompisar - Victor - bestämt att ses i en park här i närheten. På vägen dit tänkte vi äta och letade efter någon liten mysig restaurang. Vi parkerade och gick rätt in bland bostadsområdena i ett nästan helspanskt område - alltså inga turister - och med hjälp av en vänlig spanjor hittade vi ett litet hak.



Av utseendet på restaurangen kunde man inte förvänta sig så mycket men maten var helt fantastiskt god! Vi åt tapas och det fanns bara 12 tapas på dagens meny. Det fanns inga tryckta menyer dock, eftersom den förändras hela tiden - det beror på vilken mat de lagar just för dagen. Hit kommer vi absolut tillbaka!!

Jag och Victors mamma Louise "träffades" via Facebook och det är alltid kul att träffa lite nya människor och det kan vara skönt för Emma att träffa någon av de hon ska gå i samma klass som. Nu träffades de inte så mycket då Victor var väldigt blyg så han sa inte så mycket mer än Hej! Men barnen hade kul på lekparken, det var kul att höra om deras liv här i Spanien och parken "Los Tres Jardines" var en jättefin park som vi också kommer att komma tillbaka till.







Och parken ligger ganska så nära där vi bor nu, man ser vårt höga hus från parken och med bil går det fort att ta sig hit!



Så ännu en dag med nya erfarenheter och nya upptäckter! :)

Jennie / 4 aug

Malin & Peter

I fredags hälsade vi på Malin & Peter och deras barn Anton och Sara. Malin är syster till en kollega till mig, som bjöd över oss på lite poolhäng vid deras fina pool...


... och senare lite middag!

Det blev mycket prat och inte förrän strax innan kl. 01:00 kom vi på att det kanske var dags att åka hem!

Jennie / 4 aug

Selwo Marina Park

Efter besöket på skolan åkte vi till Benalmadena och gick in på Selwo Marina Park. En marin djurpark där vi kunde se bl a pingviner...



...och sköldpaddor...



...och så klart delfiner!



Vi tyckte at det var en bra dag att åka dit i onsdags då det var lite disigt och faktiskt lite moln på himlen. Dock försvann de fort och det blev den vanliga 35-gradiga skuggan. Som tur var fanns pingvinhuset att gå in i, där var det kallt och skönt.

Jennie / 1 augusti

Svenska Skolan

I onsdags var vi på besök på tjejernas nya skola/förskola, Svenska Skolan Marbella. De har under sommaren "Summer Camp" så vi passade på att åka dit så att tjejerna fick se hur skolan såg ut och kanske träffa några av klasskompisarna.

Ida blev jättesugen på att börja för just när vi kom höll de på att poppa popcorn, inte för att äta utan som de skulle klistra på papper och göra får av. Det lockade visst Ida. Emma fick träffa en tjej som kommer att gå i hennes klass och se sitt klassrum. Hon kommer att gå i en 2-3 klass och de blir ca 10 elever i klassen.



Jag tog inte så mycket kort den här gången, det får bli till skolstarten så ni får se hur skolan ser ut!

Jennie / 1 augusti

Familjen Teglöf i Nerja

Emmas klasskompis Emilia med familj hyr ett hus i Nerja, ca 5 mil öster om Malaga och är här nere nu. Så vi passade på att träffas i tisdags. Så vi gick upp tidigt - 07:30 - för att packa ihop och åka dit. Vi kom iväg vid 08:45 och det tog ca 1 1/2 timme att åka innan vi kom fram till mysiga staden Nerja - som vi absolut ska åka tillbaka till!

Barnen fick äntligen någon annan än oss att leka med och föräldrarna Pia och Henrik bjöd på en massa gott att äta och dricka och vi hade supertrevligt!







Jennie / 31 juli

RSS 2.0