Marknad & lek

I lördags var det dags för marknad igen vid Nueva Andalucia Centro Plaza och självklart var vi där. En jättetrevlig marknad men idag var det alldeles för mycket folk och alldeles för varmt för att gå en längre stund. Antagligen för att vi kom senare än förra veckan. Vi har kommit in i semesterlunken och vaknar nu vid 9-tiden och frukost blir inte förrän vid 10, alltså kom vi inte iväg till marknaden förrän strax efter 11. Får bli tidigare nästa gång tror jag!

På kvällen hade jag och en mamma till en av Emmas blivande klasskompisar - Victor - bestämt att ses i en park här i närheten. På vägen dit tänkte vi äta och letade efter någon liten mysig restaurang. Vi parkerade och gick rätt in bland bostadsområdena i ett nästan helspanskt område - alltså inga turister - och med hjälp av en vänlig spanjor hittade vi ett litet hak.



Av utseendet på restaurangen kunde man inte förvänta sig så mycket men maten var helt fantastiskt god! Vi åt tapas och det fanns bara 12 tapas på dagens meny. Det fanns inga tryckta menyer dock, eftersom den förändras hela tiden - det beror på vilken mat de lagar just för dagen. Hit kommer vi absolut tillbaka!!

Jag och Victors mamma Louise "träffades" via Facebook och det är alltid kul att träffa lite nya människor och det kan vara skönt för Emma att träffa någon av de hon ska gå i samma klass som. Nu träffades de inte så mycket då Victor var väldigt blyg så han sa inte så mycket mer än Hej! Men barnen hade kul på lekparken, det var kul att höra om deras liv här i Spanien och parken "Los Tres Jardines" var en jättefin park som vi också kommer att komma tillbaka till.







Och parken ligger ganska så nära där vi bor nu, man ser vårt höga hus från parken och med bil går det fort att ta sig hit!



Så ännu en dag med nya erfarenheter och nya upptäckter! :)

Jennie / 4 aug

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0