1 augusti: En kväll med gänget

Efter att förmiddagens äventyr med bilen var glömt så var det äntligen dags för vår inplanderade barnfria dag med gänget. Vi skulle till Vidbynäs och äta grillbuffé och lyssna på "Kanske Världens Bästa Kille" - Daniel (Fritte) Fridström. Man kan säga att vi är lite av hans groupies... :-)

Bordet är bokat för oss alla 8 till kl. 19:00 men vi samlas 17:30 hemma hos Madeleine och Jonathan för en fördrink (bål med mest vatten i enligt Jonathan). Innan hade vi lämnat huset och flickorna hade sällskap av mormor, moster och kusinerna Edwin och Adam. Efter att vi samlats och gjort slut på bålen tog vi cyklarna och cyklade ner till Vidbynäs men fick precis innan ett samtal från Fritte att han inte skulle spela då det blivit något fel i bokningen för honom. Jättetrist tyckte vi men, men vi har ju alltid trevligt ändå men vi skulle dit för att lyssna på just honom så det är klart att vi var besvikna.

När vi kom till Vidbynäs meddelade Fritte att han skulle åka in till Hebbevillan och spela istället och vi bestämde oss till slut för att åka med. Så vi åt grillbuffé på 1 1/2 timme och drack en flaska vin och tog cyklarna till Vänstra där vi blev upphämtade av en taxi.

Så det blev en helkväll med både supergod mat på Vidbynäs, en cykeltur tillsammans till Vänstra, en trevlig kväll inne på Hebbevillan med bra underhållning. Supertrevligt som vanligt med gänget!!!

Barnvakten lyckades som tur var också bra trots att Ida skulle trilskas lite och för ovanlighetens skull vakna kl. 21.00 och inte somna om igen förrän runt 22... men annars gick det bra!

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0