11 augusti: Nicke Nyfiken

Idag var Emma och jag på bio i Heron City. Vi gick på Nicke Nyfiken kl. 15:10 och bestämde oss för att åka upp redan kl. 13:00 så att vi skulle hinna äta. Det var lika bra att komma iväg ändå för Emma frågade ungefär en gång var 5:e minut om vi skulle åka snart!

När vi kom upp så gick vi och åt, Emma åt McDonalds och jag sushi och som vanligt tog det ganska lång tid för henne att äta för det är ju SÅÅ mycket att titta på istället för att koncetrera sig på maten.

Efter maten åkte vi glashissen upp (som Emma tycker är jättekul) och hämtade ut våra biljetter och gick sen för att kissa. Hon var inte kissnödig men provade i alla fall - mycket mer än så kan man ju inte begära. Sen var det dags att köpa popcorn, godis och dricka vilket i sig var en upplevelse för henne. Massor med folk, massor med popcorn och massor med godis...

Strax innan 15:00 gick vi och satte oss och Emma var helt fascinerad av den stora TV:n. "Tänk om vi hade en sån stor TV hemma, mamma!" Ja tänk... Bion började och Emma smaskade i sig både popcorn och godis - och dricka. Så när klockan var 16:00 - ca 30 minuter innan filmen slutade var hon jättekissnödig och vi klämde oss ut från mitten av raden och gick och kissade. När vi kom tillbaka satte vi oss på lediga platser längst ut och tittade klart men då kunde hon inte riktigt koncentrera sig på filmen utan tittade mest på alla andra människor som var där.

Men hon hade en jätterolig dag - men vi kunde nog ha sett vilken barnfilm som helst - för det roligaste för henne var hela upplevelsen att få gå på bio själv med mig, åka glashiss, köpa godis på en tisdag och titta på en så stor TV. Det kommer vi absolut att göra om!!!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0