15 augusti: Lisö

Seg i kolan vaknade man vid 7-tiden och eftersom vi skulle iväg var det lika bra att kliva upp och sätta igång att packa och göra i ordning annars kommer vi väl aldrig iväg. 

Vi kom iväg strax efter 10 och tog först en sväng förbi Systemet och Ica Maxi. En lite ovan upplevelse att besöka Systembolaget innan lunch men det verkade som en rutin för en hel del andra... som tyvärr inte verkade behöva mer! Med ett leende på läpparna (kassörskan på Systemet frågade leg på mig!) åkte vi sen mot Lisö - som för er som inte vet ligger vid kusten söder om Nynäshamn!

Som vanligt var det hur trevligt som helst i Peter och Lindas sällskap och samtalsämnena tycks aldrig ta slut. Och Ida och Iris hade det roligt på lekfilten - även om Ida skrämde slag på Iris ett antal gånger med sin röst.



Solen sken på dagen så vi tog oss en långpromenad i området men senare på kvällen blev det storm så det var bäst att hålla sig inomhus. Efter en fantastiskt god middag och härlig utsikt av både havet och härliga barn så somnar vi nöjt vid halv ett tiden.


Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0