16 augusti

Oj idag var det en hektisk dag - men rolig!

Åkte från Lisö vid 11-tiden och han packa ur bilen och äta lite sen lunch innan det kl. 13:30 var dags för Emma att åka på kalas hos dagiskompisen Lisa i Taxinge. Emma hämtades och var hemma igen vid 16:30 då det var dags för att äta lite igen och sen drog Emma och jag iväg på Circus Wictoria som var på besök i Nykvarn.

Det var inte igår jag var på circus - kan tänka mig att det var nån gång i början på 80-talet - ungefär samtidigt som Circus Wictorias artistkläder syddes upp såg det ut som!! Vi träffade Therese från mammagruppen med hennes Nellie så Emma och Nellie hade det jättekul och såg ut att vara helt fascinerade av både de ryska akrobaterna, kamelerna, hästarna och katterna. Men det roligaste tyckte Emma var när de små hunderna tog korvar från clownerna som inte märkte nåt alls... :-)

Men det blev en dyr historia med circus: vuxen biljett 180kr, barnbiljett 150kr, en popcorn 25 kr, en till popcorn 25 kr eftersom den första blåste ur Emmas händer när vi precis skulle gå in i tältet. Nästa vi köpte vågade hon inte hålla själv så den klarade sig och som tur var så var det grymt goda popcorn!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0