22 augusti

Daniel var uppe vid 07:00 för att fortsätta gräva men oturligt nog så öste regnet ner! Så himla typiskt... när man väl fått arslet ur.. .och hyrt en grävmaskin så ska det regna massor istället! Men väderprognosen säger att det ska skina upp till lunch så vi håller tummarna!

Flickorna fick åka till farmor och farfar idag och Emma var överlycklig som vanligt över att få komma dit. Jag hade under tiden tänkt att måla klart möblerna som ska stå i lekstugan men det stoppade regnet också! Men när Daniel väl hade skjutsat iväg flickorna så började det faktiskt skina upp och han kunde gå ut och gräva och jag passade på att städa, träna och jobba istället.

Kl. 13 åkte jag och hämtade Emma och vi åkte vidare till dagiskompisen Viggos 5-års kalas där Emma hade hur kul som helst på deras otroligt härliga sjötomt! Nu blev man nästan sugen på att flytta - bygga nytt kanske?! ;-)



Vi var hemma igen från kalaset vid 16:30 och då var det bara att packa om och göra sig iordning och åka iväg igen. Den här gången till familjen Skoog där vi hade det supertrevligt som vanligt. Lite hämtmat, gott sällskap och vitt vin sitter ju aldrig fel! Hemma igen vid 01:00-tiden och då var det bara att krypa till kojs!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0