Da´n före doppareda´n!

Julen närmar sig med stormsteg och vi har inte hunnit med allt vi hade tänkt innan den 23 december. Men vi är inte direkt förvånade - det brukar alltid vara stressigt. Så det kanske hör julen till och skulle kännas konstigt om det inte var så. Så det är väl lika bra att följa traditionerna...

Idag blir det fullt upp, det ska städas, tjejerna ska bada, pepparkakor ska bakas (mest för att Emma tycker det är kul!), handlas, paket ska slås in, kompisgänget ska träffas och oxfilé ska köpas i mängder och levereras (en helt annan historia som kommer en annan dag!) - så det är en hel del att hinna med! Och som grädde på moset har vi två barn som inte alltid är helt med på våra idéer och en av dem är snorig och lite kinkig - så lycka till Engströms!

Och julstämningen har tyvärr inte infunnit sig hos oss - trots snön och julgranen. Men som vi sa så är det lite annorlunda i år mot tidigare. Vi har varit borta stor del av hösten och kastades liksom in i julruschen och att vi i år har två barn och det blir genast lite mer att stå i. Ja, ja... nu vet jag att ni tänker att jag har ju varit ledig hela hösten så jag borde ha hunnit att göra en del - men NEJ jag har inte hunnit så mycket.

För det första så hatar Ida att åka bil - vilket gör att man drar sig för att åka och handla med en skrikande bebis i baksätet och när man väl kommer fram till affären så vägrar hon sitta i kundvagnen och har nu lärt sig att ta sig ur den så då gäller det att hålla i henne och för det andra så är det svårt att baka och fixa med en bebis på höften som vill bäras runt! Så det så!!! :-)

Men nu är klockan 09.00 och det börjar bli dags att sluta sitta här och skriva en massa strunt och göra lite nytta istället. Så... trevlig 23:e på er och på återseende!

GOD JUL!!!

Jennie / 23 dec

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0