Vikt & längd

Ida växer så det knakar - det är nog alla pommes frites hon har fått äta i Thailand! :-)

Idag var vi på BVC och vägde och mätte henne och kollade så att allt stod rätt till och så klart så skrek hon hela bilresan hem - men var faktiskt tyst hela vägen dit. Fast det var nog för att Emma var med i bilen - på hemvägen hade vi ju lämnat av Emma så hon blev ensam där bak.

Ja, vikt och längd var det ja... hon vägde 9090g och var 73 cm lång! Nu förstår jag varför hon inte ville sova så mycket i den 72 cm långa babysängen vi fick på flyget hem från Bangkok!

Så det är en pigg och välgödd liten tjej vi har - eller som alla thailändare sa om henne när de hade frågat hur gammal HAN var: "Oh big, big boy!" Till en början sa vi till att det var en tjej men sen gav vi upp eftersom alla då istället skulle påpeka att det såg ut som en pojke...

På BVC mötte vi Idas kompis Molly och de hann bekanta sig med varandra på nytt eftersom det var så längesen de sågs. De tittade mest på varandra eller försökte använda varandra som stöd för att resa sig upp! Ida ser nog fram emot att träffa Molly igen för hon verkade reagera över att det var en till liten bebis och inte bara stora barn som vi annars träffar!

Jennie / 10 december

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0