22 juli - Sagostigen

Den där Sagostigen utanför Malmköping hade jag hört mycket gott om och idag tänkte vi äntligen ta och åka dit. Vi åkte med Madeleine, Jonathan, Olivia och Nelly vid 12-tiden med stora förväntningar. Lite väl höga förväntningar kanske...



Sagostigen är en trevlig liten promenad i skogen men hade nog förväntat mig mer av de små sagohusen som stod uppställda längs stigen. Törnrosas slott, till exempel var så övervuxet så att man nästan missad det... nu ska det i för sig vara övervuxet av törnroshäcken men det här var allt annat än en törnroshäck. Vet inte hur mycket brännässlor och annat ogräsris som växte runt slottet  - var det så i sagan... :-)



Men sen på mitten av stigen var det en stor gräsmatta med en jättebra lekplats. Det fanns hoppborg, studsmattor, lådbilar, däcklinbana, rutschkana, litet parisehjul och lite till där vi satte oss med vår picknickfilt och åt lunch och fikade medans barnen lekte. Här stannade vi nog i 3 timmar och hade det supertrevligt. Sen var det dags att gå de resterande 10 minutrarna på sagostigen och sen var vi vid parkeringen igen.



Barnen hade en superrolig dag och det är ju huvudsaken!!

Kvällen tillbringades (återigen) hos Madeleine och Jonathan med god grillad mat och lite kubbspel - som vi i familjen Engström helst vill glömma!! Vi tar revansch en annan gång - ett annat år!!

Jennie


Kommentarer
Postat av: madeleine

Vilken härlig bild på alla tjejerna!

2009-09-02 @ 15:43:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0