23 juli - Emmas namnsdag

Idag är det den 2:a stora dagen för Emma. Födelsedagen kommer först men sen är det nog hennes namnsdag som kommer näst för hon har varit pirrig i typ två veckor över att hennes namn står i kalendern och att det är bara hennes dag idag. Sen att hon får ett paket ökar ju spänningen lite...

Vi hade köpt tomten till dockskåpet som hon har önskat sig i flera månader så hon blev superglad. Och hon såg verkligen fram emot att mormor och morfar skulle komma på besök. Nu blev det tyvärr ändrade planer men vi fick en spännande dag ändå.

Vår vän Madeleine hade tipsat ett företag som heter Moviemall om att vi hade en bebis och de ringde och bad oss komma på casting för en fransk reklamfilm som ska spelas in på tisdag eller onsdag. Så vi bokade om vår date med mormor och morfar och packae in oss i bilen och åkte till Götgatan i Stockholm där jag, Daniel och Ida blev filmade och sen fotograferade vi oss hela familjen för att registrera oss i deras register.

Torsdagkväll spenderades hemma hos Kristofer och Maria i Vårsta där vi bjöds på en 4-rättersmiddag med Italitentema efter deras bröllopsresa i just Italien. Som vanligt en otroligt god middag och supertrevligt sällskap då vi också fick den roliga nyheten att de väntar barn. Grattis på er!

Åkte hem runt halv tolv och på hemvägen öste regnet ner så det gick nästan inte att se vägen. Lite läskigt nästan...

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0