Heron City

Igår var Emma ledsen för att vi aldrig hittade på något och för att hon bara var tvungen att vara hemma hela tiden - fast både mamma och pappa var lediga... så där ja - då fick man dåligt samvete igen! Därför bestämde vi oss för att hitta på något idag men eftersom regnet öste ner så fick det bli Heron City. Kanske lite tråkigt men det var det enda vi kom på med kort varsel som inte var så långt att åka till och det visade sig vara en väldigt bra idé.

I Heron tänkte vi att Emma kunde få leka i leklandet "Barnpalatset" och ha roligt - det gillar hon nog. Och så kan vi äta i foodcourten.

Emma ville inte alls gå in på leklandet vilket gjorde att vi sparade 80 kr, hon kanske vill åka nåt tåg eller nåt inne i arkadhallen - men det ville hon inte heller - så där sparade vi ytterligare 10 kr. Hon tyckte det roligaste var att åka glashissarna och trycka på knapparna till fontänen - aktiviteter som båda var gratis. Och lite McDonalds och en fika på Ikea vid lekhörnan på det gjorde dagen mycket lyckad - trots regnet och en Ida som bajsade 4 gånger...

Imorgon ser vi fram emot att få komma till Kolmården och Vildmarkshotellet!!

Jennie / 9 juli

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0