Kalas



Idag var det kalasdags för Arvid Skoog som fyllt 3 år och kalaset hölls på Torekällberget i Södertälje. Här fick barnen titta på grisar, får, getter, kaniner och hästar. Getterna och deras killingar fick de gå in till och klappa och sen fick de klappa en kanin och slutligen fick alla barnen rida en tur på någon av de två hästarna.

Emma som är väldigt försiktig när det gäller djur ville inte rida utan stod bara och tittade på alla andra som red. Men när Tyra (1,5 år) som var sist i kön red så frågade vi en sista gång och då var Emma sugen - men tveksam. Men efter att jag lovat att hålla i henne hela vägen så vågade hon och tyckte det var jättekul och spännande - gissa om vi blev stolta. Kan tyckas larvigt att bli stolt över en sån sak men eftersom hon aldrig tidigare vågat och alltid är väldigt försiktig med djur så var det här ett otroligt framsteg!!

Så vi får tacka familjen Skoog för ett enormt trevlig kalas (som vanligt!) och vi ser fram emot fler tillfällen på Torekällberget med er...

Jennie / 13 juni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0