Nästa evenemang

Då har vi tagit oss igenom bröllopet och med allt det innebar. Jag kom ju i klänningen till slut och hittade skorna, att lämna barnen hos farmor & farfar, att dricka några glas vin för första gången på ett år och få skjuts hem till dörren på natten - allt gick som på räls. Förutom möjligtvis för vår gode vän Henrik som skjutsade hem oss på natten från bröllopet och fick punka på bilen.... läser du det här: Skicka en räkning till Vänstra 9!

Och då är det dags för nästa event - Idas dop! På lördag 30 maj ska hon döpas i Turinge Kyrka och vi känner oss väl förberedda. Fast det brukar vi känna oss när vi ska ordna nåt och sen är det stressigt som fasen i alla fall i slutet. Men det brukar bli bra (tycker vi) när vi ordnar nåt så det ska väl gå vägen den här gången också.

Det blir mat på altanen i Vänstra efter dopet och väderleksprognosen ser bra ut för lördagen. Vi kan ju inte ha 45 personer i vardagsrummet så det blir minsann att ta på sig kläder efter väder så att alla kan sitta ute! Maten ordnar vi själva - med hjälp av våra (som vanligt) snälla mammor så nu ska väl inget gå fel! Jag har också lyckats boka in vår vän Daniel Fridström som ska spela och sjunga i kyrkan - det kommer bli SÅÅÅ fint!!

Men som sagt... vi får för oss att vi ligger i fas i planeringen och det är väl lika bra att vi tror det. Det räcker ju med att vi har panik i en dag innan istället för hela veckan. Nu vill vi ju njuta av det fina sommarvädret som har kommit och inte oroa oss för saker vi borde göra - eller?!

Jennie / 25 maj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0