Hemma!

Jaha då var den här resan slut och vi är hemma i villan igen!

En 24-timmars lång hemresa blev det om man räknar från att vi lämnade hotellet i Bangtao tills att vi klev in genom dörren i Vänstra 9 så det är inte så konstigt att man nu är helt slut.

Emma som jättebra på långflygningen mellan Bangkok och Köpenhamn men Ida sov desto mindre. För det första fick hon feber och sen var det 10 andra spädbarn på flyget så de väckte varandra med sitt skrik så hon sov som längst 1 timme i sträck men vi fick sova lite i alla fall fast i korta perioder.

Så nu är både jag och Daniel sjukt trötta och känner oss båda nästan fulla. Emma är lite piggare eftersom hon sov en hel del, Ida somnade i soffan vid 15-tiden och eftersom hon har sån sömnbrist sen det senaste dygnets äventyr så låter vi henne sova. Sen får vi väl ångra det bittert när hon vaknar 02.00 och är pigg men det problemet tar vi då.

Annars gick hemresan jättebra och vi fick med oss allt hem. Vi hade 3 väskor och de vägde totalt 68 kg - 8 kg över det tillåtna men vi slapp övervikten! Alla väskor kom hela fram till Stockholm och de fick alla plats i 95:an när vi skulle hem!

Så nu är det bara att sätta fart med uppackningen och tvättningen vilket kan ta sin lilla tid...

Det är skönt att vara hemma men jag längtar redan efter nästa resa!!!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0