Sista dagarna i Ao Nang

Ja, då är det sista dagen i Ao Nang idag och vi ska vid 12-tiden ta en longtailbåt ut till Railay Beach. Det ska bli skönt att få komma ut till stranden igen - nu har vi fått vår dos av shopping och försäljare.

Igår (6 nov) var det sol på förmiddagen så vi la oss vid poolen. Emma träffade på en kompis från Sverige som hette Isabella och var 6 år och de hittade varandra direkt och sen ville ingen av dem gå ifrån poolen.

Men runt lunchtid började det regna och det kanske var tur annars hade vi fått bära Emma skrikandes ifrån poolen. Och som vanligt var det dags för Ida att sova middag och jag och Emma passade på att ta oss upp till samma skönhetssalong igen och unna oss nåt. Jag tog en fotmassage och Emma ville göra flätor - inte hela håret men hon gjorde några stycken i alla fall och blev hur lycklig som helst när de 18 flätorna var klara med pärlor i.

När Ida sovit klart kom Daniel upp med henne till salongen vilket personalen där älskar och alla vill gulla med henne. Vi hade nog kunnat ta en fotmassage båda två eftersom det är så många som vill hålla Ida - men man vet ju aldrig när hon ledsnar.

Gårdagens eftermiddag blev lite galen… nej egentligen men vi försökte på eftermiddagen få lite packning gjord för att inte behöva göra allt när vi ska åka och jag satte Ida i spjälsängen för att hon inte ska klättra och riva i allt. Och hon sätter sig upp i sängen och sticker ut fötterna mellan spjälorna. Längt ut i kanten är det lite mindre mellanrum och hon fastnar så klart med foten och skriker som en galning. Både jag och Daniel försöker få loss henne men det går verkligen inte. Emma börjar skrika för hon blir rädd så vi försöker få loss Idas fot samtidigt som vi försöker trösta dem båda! Herregud, folk runtomkring måste ju ha undrat vad vi höll på med. Efter en stund kom Daniel på att ta solkräm och smörja in foten och träpinnarna med och då kom hon loss till slut. Men hon var alldeles röd om foten och hade ont för hon ville inte stå på den på flera timmar. Och Emma lugnade sig också till slut och jag med…

Sen somnade Ida väldigt sent så när vi vid 18.30 tiden var hungriga bar vi med oss en sovande Ida ut på byn för att gå och äta. Som tur var hann hon vakna innan vi hittade en restaurang - men nu var hon pigg och allert och ville inte alls sitta still - i för sig vill hon aldrig det!!!!

Idag 7 nov åker vi alltså vidare och hade egentligen tänkt att åka ut så tidigt som möjligt men Emma vill hinna leka en stund med Isabella innan vi åker eftersom de antagligen skulle komma upp till poolen. Så nu sitter Emma på ett trappsteg här och bara tittar efter hennes kompis och hoppas att de hinner leka lite, gullunge!

Jennie & Daniel


Kommentarer
Postat av: Gunnar

Hej igen,

Jättetrevligt att läsa om era upplevelser.

Tur att ni fick loss Ida, annars hade ni väl fått bära både Ida och sängen ut på byn för att äta. Fick Emma träffa sin kompis innan ni åkte?

Ni är ofta på skönhetssalonger Emma och Jennie, det tycker inte jag alls att ni behöver.



Sköt om er på era fortsatta äventyr.

Kram/Gunnar

2009-11-07 @ 15:36:21
Postat av: Yazz

Hej! Jag måste bara får säga att ni är riktigt duktiga på att ta bilder. Bilderna är så skarpa och tagna helt rätt! Kram Yazz

2009-11-08 @ 13:26:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0