Sista dagen i Kamala

Sista dagen i Kamala Ja då hade vi ju planerat att ligga på stranden den här sista dagen i Kamala men Emma börjar bli lite bortskämd med härlig vit sand och det klarblåa vattnet för hon tyckte imorse vid frukosten att det var tråkigt att vi måste gå till stranden jämt. När vi frågade vad hon ville så ville hon istället “åka och se nåt och åka till nån affär och köpa skor” - är man dotter till mig som älskar skor kan man ju inte klandra henne för att det skulle vara en dålig idé - så det fick bli en tripp till Patong.



Vi hade inte alls höga förväntningar på Patong - vi har ju varit där tidigare och då tyckte vi inte det var nåt att ha men vi ville göra Emma glad så vi tog oss dit och blev mycket glatt överraskade. De har byggt ett nytt shoppingcenter där vi spenderade 3 ½ timme med lite shopping, lunch och självklart “lite” glass.

Emma fick sig en Barbie-bröllops docka och två par skor - ett par som mamma och pappa fick välja och sen hittade hon ett par Barbiesandaler med silverglitter - kanske inte de skor jag hade valt till henne men att se henne så lycklig över ett par skor var värt hur mycket som helst, fast de kostade bara 70 kr.



Middagen idag blev på en liten men mysig restaurang på stranden och vi kunde under tiden vi åt titta ut över havet och det åskväder som var på väg in emot oss. Lite häftigt med alla blixtar över himlen men något stressande eftersom man gärna vill hinna tillbaka till hotellet innan regnet öser ner. Vi klarade oss och gick efter maten till hotellets restaurang och satte oss och tog varsin dessert.



Emma har börjat att äta bättre men det ska ändå bli skönt att komma till Sunwing Bangtao eftersom barn under 12 år äter gratis där och då har de en egen lite buffé de kan välja mat ifrån - och då kan hon få äta vad hon vill så slipper vi tjata. Idag till lunch fick hon faktiskt McDonalds och direkt när hon började äta så sa hon: “Mamma, det här smakar precis som hemma!” Och jag som själv var kinkig med maten när jag var liten vet ju precis hur hon känner så det var skönt att höra att hon tyckte om nåt… Ida däremot har väl fått nån annans gener - hon äter allt. Fast hon har ledsnat på ris tror jag för det vill hon inte äta längre så vi har - dåliga föräldrar som vi är - gett henne lite osaltade pommes frites vilket hon älskar och hon kan sitta med en pommes i en kvart så det blir ju inte så många hon äter. Men då hinner vi äta lite i lugn och ro och hon är nöjd och får sig nåt att äta.

Det händer så mycket med Ida hela tiden… jag har säkert skrivit det förut men nu har hon lärt sig klappa händerna och att säga Emma - om man lyssnar noga! Vi är så otroligt glada över att kunna få vara med henne så mycket nu när det händer så mycket - speciellt Daniel som annars hade jobbat och inte sett barnen (eller Vilda Bebin och Emma-jag-ska-bara som vi kallar dem!) lika mycket.

Nej nu väntar lite packning och mys innan John Blund kommer - måste bara få ur Ida ur väskan...




Jennie & Daniel

Kommentarer
Postat av: Gittan

HEJ! Härliga bilder igen. Sådan mor sådan dotter - blev det bara två par skor? Jag tror det blev lite växtmån på Barbieskorna ser så ut på bilden. Hur många par skor har Jennie köpt eller har ni inte plats i väskorna? Lycka till på nästa ställe.

Kramar till er alla vi längtar efter er!

2009-11-15 @ 18:24:57
Postat av: Mia Eininger

hej, hoppas att ni njuter av bang tao och att Emma gillar maten där, tycker att det var suveränt med barnbuffén där :) Skönt att shoppa i "riktiga" affärer en stund, eller hur? man kan lätt spendera några timmar i det fina varuhuset! svalt och skönt är det också. Ha det så bra nu och ta vara på solen för här har den nog skinit högst en timme eller två sedan ni åkte!!

kram

Mia

2009-11-17 @ 08:17:23
Postat av: Inger, Kjell och Eva

Hej och TACK for den fina valkomstpresenten. Vi har haft underbara dagar har, med sol, god mat, dryck och mycket promenad och simning i den langsmala poolen. Igar var vi pa 4-oar och snorklade. Toppen kul anda tills vi skulle aka hem da det gick superhoga vagor och vi var nog alla lite radda och hoppades att vi skull komma valskinnade hem. Nu askar det och regnar ordentligt, men vi ska forsoka att ta oss in till Saladan lite senare. Tack an en gang for godiset som vantade pa oss nar vi kom.



I+K+E

2009-11-17 @ 09:29:56
URL: http://engstra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0