Sista dagen!!!!

Ja nu är snart resan slut och idag är det den sista dagen på vår resa!

Vi har varit borta i nästan 6 veckor men ändå blev de sista dagarna lite stressiga… I torsdags var vi och shoppade och det kan låta som om vi har köpt massor men att åka och shoppa i Patong med Ida och Emma tar sin lilla tid. Det ska drickas, ätas, kissas, bytas på och sovas så det är inte bara att springa runt och handla en massa.

I torsdags när vi var inne i Patong fick vi också avsluta får shopping efter några timmar då Emma fick feber och hon hade sen hög feber hela kvällen så det blev en lugn kväll på rummet med hämtmat och film.

Hon var mycket piggare i fredags men vi tog det ändå lite lugnt. Hon var på Miniland på kalas och sen låg vi mest vid poolen. Hon var anmäld till Ministars igen för hon tyckte det var så himla kul att uppträda men eftersom hon var lite hängig så ville hon avboka det så vi gick och tittade på de 14 andra barnen som uppträdde istället.

När vi åkte så hade vi med oss 2 stora väskor och bestämde oss för att köpa en ny resväska här i Thailand och det här har vi helt glömt bort så igår lördag var vi tvungna att åka in igen till Patong och shoppa - en väska! Vi tog först en dag på stranden och sen vid 16-tiden åkte vi in och kom inte hem förrän vid 22-tiden. Och självklart fick vi med oss lite annat än bara en väska!!

Och nu är det alltså söndag och kl. är halv nio och vi håller på att packa lite innan Emma vaknar. Vi har rummet till kl. 17 då vi blir hämtade med taxi som ska köra oss till flygplatsen och sen går flyget 20.50 och sen börjar nästa äventyr - att hålla Ida still under start och landning!! Och kanske försöka få henne att vara tyst så att andra kan få sova!!!

Hoppas det har varit kul att följa våra berättelser och vi får tacka för alla kommentarer och mail vi har fått - det har varit så kul att höra ifrån er där hemma!

Många kramar
Jennie, Emma, Ida & Daniel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0