Sista hotellet!

Ja då har vi kommit till det sista hotellet på vår resa: Sunwing Bangtao Beach Resort som ligger ca 10 minuters bilresa från vårt förra hotell på Kamala Beach.

Det är första gången som vi är på ett charterresort i högsäsong så det ska bli spännande att uppleva. Emma har kommit in i livet som charterresenär och är med på alla aktiviteter hon bara kan. Igår var det ansiktsmålning, ritstund, träff med de tre björnarna; Bum-bum, Isodor och Tvättis och sen var det minidisco och så var det musikshow på kvällen. Idag var det skattjakt och ikväll blir det minidisco igen. Och varje gång giraffen Lollo eller björnen Bernie är ute och går ska hon springa fram och kramar.





För oss är det helt fantastiskt att se henne så här för hon har alltid varit väldigt försiktig och aldrig vågat vara med på nåt när inte vi är med och aldrig vågat gå fram till figurer kramas. Igår när hon var i lekrummet och lekte och jag satt mittemot sa hon till mig att jag faktiskt inte behövde sitta där jag kan väl gå nu. Och så börjar hon prata med de andra barnen istället.

Nu har hon hittat sig en kompis som heter Elsa och kommer från Göteborg. De har lekt hela eftermiddagen vid poolen och nu gick hon bort till hennes rum och skulle leka och vi skulle ses vid middagen. Känns inte som om vi har sett Emma alls idag! Hon har nog ledsnat på sin mamma och pappa!




Rummet vi har är jättefint och ligger bra till precis vid en av poolerna. Det är enormt mycket folk här och man får vara försiktig när man pratar eftersom nästan alla är skandinaver. Det är lite synd också att det är lite prisskillnad här mot övriga resmål - typ mat och glass. Men vi har hamnat långt under vår dagsbudet tidigare på resan så det gör inte så mycket men det är synd för man vet ju vad man egentligen skulle kunna få betala. Samtidigt så är det ju inte så mycket pengar det handlar om…

Ida är i full fart med allt som vanligt men vi kan äntligen äta i lugn och ro. Hotellets restaurang har IKEA barnstolar så vi kan både spänna fast henne och den kan inte välta så nu får vi båda äta med båda våra händer och vi behöver inte hålla fast stolen med en fot och bara det är superskönt! Annars kryper hon runt som vanligt och nu har hon kommit på att ta sig nerför den nästan 1 dm höga kanten ut till terrassen och upp igen vilket hon igår (första dagen här) tyckte var jättekul och gjorde fram och tillbaka ca 20 gånger medan jag nervöst tittade på och var beredd att springa fram och rädda henne från att slå i huvudet i stengolvet. Men det gick bra… Hon älskar - precis om Emma - att bada i poolen och blir ledsen om hon inte får bada när hon ser att Emma är i poolen. Och det roligaste som finns är ju att slå hårt med händerna i vattnet så att det stänker.



Vädret har blivit lite ostadigt och igår regnade det hela förmiddagen men sen sken det upp. Idag började det regna vid 16-tiden och nu öser det ner. Men det gör inte så mycket att det börjar regna på eftermiddagen för då får man nåt att skylla på för att få Emma ur poolen!

Nähä, om man skulle ta och duscha och göra sig fin inför kvällens aktiviteter som blir middag, sen minidisco och Radio Mega Hits Show!

Jennie & Daniel


Kommentarer
Postat av: Mia Eininger

håll utkik efter kapten grubb..Matilda hade en skräckblandad förtjusning inför honom ;)

2009-11-17 @ 12:49:11
Postat av: Tessan

Var det några fler på discot nu, eller var det bara Emma och du den här gången också..? ;-)

2009-11-17 @ 20:44:26
Postat av: Gittan

HEJ IGEN!Roligt att Emma blivit så tuff och vågar vara med på så mycket nya saker och ta kontakt med andra barn. Jag förstår att hon stortrivs och ni med förstås. Njut så mycket ni kan de sista veckorna, här har det regnat hela dagen. KRAMAR till er alla

2009-11-17 @ 20:51:50
Postat av: Gittan

HEJ IGEN!Roligt att Emma blivit så tuff och vågar vara med på så mycket nya saker och ta kontakt med andra barn. Jag förstår att hon stortrivs och ni med förstås. Njut så mycket ni kan de sista veckorna, här har det regnat hela dagen. KRAMAR till er alla

2009-11-17 @ 20:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0