Heliumballong

Förra söndagen var det Turinge Marknad här i Nykvarn och som tradition så fick Emma välja en heliumballong, som hon nu har haft uppe på sitt rum. Men snäll som hon är så tyckte hon att det var onödigt att den var kvar hemma när vi ska åka bort och ville ta med den och ge den till jämnåriga Mathilda igår när vi var på lunch hos Mia, Mathilda och August.

Men istället för en glad present att ta med blev den en smått traumatisk upplevelse för Emma! :-)

Det hade gått ut lite helium så ballongen var inte helt uppblåst vilket gjorde att snöret som var knutet runt den lossnade när hon skulle ta ut den ur bilen och hon skrek som om hon höll på att falla över en bergskant i Grand Canyon... Och ville att jag skulle ta den! Hmm inte det lättaste att jaga efter en heliumballong - vilket jag inte heller gjorde!

Så Emma skrek för full hals och Ida blev rädd av Emmas skrikande och började skrika hon med så det var en ny upplevelse att vara gäst och kliva in i hallen med två barn som skrek. Men som tur var lyckades vi lugna ner Emma till slut med att ballongen ville också åka till Thailand och eftersom den flög lite långsammare än flygplanet var den tvungen att åka redan idag... Men resten av dagen så började hon nästan gråta bara vi började prata om ballonen!

Sötis!

Jennie / 20 oktober


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0