Inget blir som man planerat...

Jaha, nähä... helgen blev som vanligt inte som vi hade planerat upp den!!

Tanken var för några veckor sedan att helgen skulle vara helt tom så att vi kunde städa på tomten och ställa in saker i garaget och förbereda har hemma inför resan - men som vanligt kommer det en massa saker i vägen - som tur är bara en massa roliga saker!!

Lördag kl. 10:00: Henrik Skoog har fyllt år och vi var bjuda på brunch och som vanligt hade Skoogs fixat och donat och bjöd på en massa gott. (Tänk att jag kommer kunna få gå och välja såna här frukostar i 6 veckor!) Stannade kvar till 14-tiden - så det blev en låååång brunch! Sen åkte vi faktiskt hem och hann med lite av det som stod på Att-göra listan. Emma följde med kompisen Olivia hem och Ida sov när vi kom hem så det var bara att köra gärnet för att hinna med något innan hon vaknade - och det lyckades relativt bra.

Kl. 17.30 dök Skoogs och Anna & Björn upp - som vi planerat in tidigare på dagen - och gjorde oss (eller Daniel i alla fall) sällskap framför TV:n under Danmark-Sverige matchen. Och kvällen var trevlig som vanligt med en massa högljudda, härliga och glada ungar som var höga på socker!! Det är ju ändå lördag!!!!

Fick en hel del vuxenpoäng innan vi gick och la oss och STÄDADE undan allt så att huset såg ut som innan gästerna kom!! Undrade i mitt stilla sinne varför vi inte gör så här varje kväll - ja, ja...

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0