Koh Lanta

Igår kom vi till Koh Lanta - efter ca 2 timmars bilresa.



Bilresan gick bra, hade lyckats få i Emma en åksjuketablett så hon sov nästan hela resan. Ida sov efter att hon hade bajsat och vi fick stanna till i väggrenen på motortrafikleden och byta bajsblöja i bakluckan. Var kanske inte tänkt att vi skulle stanna där - jag sa till chauffören att stanna när det passade så att vi kunde byta och han tvärstannade direkt - han var väl rädd att få bajs i bilen...

Hotellet här på Koh Lanta är jättefint och ligger precis vid stranden - så klart! Det är lågsäsong så det är inte alls mycket folk men de få människor som ligger vid poolen är så klart svenskar! Visste att det skulle vara en hel del skandinaver här på Koh Lanta men att det bara var en massa svenskar visste vi inte - undra hur det är under högsäsong??

Idag har vi haft en dag vi poolen och både Emma och Daniel kommer snart att få simhud mellan tårna så mycket som de badar.



Ida älskar också att bada - eller mest skvätta vatten, men vi försöker hålla henne lite mer i skuggan. Emma behöver vi snart inte smörja in längre för hon är lika brun som mig (Jennie så klart) snart.

Idag hann vi med en sväng in till Koh Lantas lilla stad Saladan där vi inte handlade så mycket förutom vatten, bananer och kex men vi hann titta en hel del så vi ska ta en tur nån mer dag och shoppa lite.

Igår åt vi middag på stranden och idag fick det bli en repris på stranden fast inte samma ställe... Idag var det en solnedgång som underhållning till maten... :-)


Middagen igår 25 oktober


På väg till middagen idag 26 oktober

Nähä nu börjar internettiden för oss ta slut och det är väl dags att krypa till sängs så vi orkar med en ny dag med sol och bad och två vilda ungar att hålla koll på!!:-)

Jennie & Daniel / 26 oktober



Kommentarer
Postat av: Gittan

Roligt att allting fungerar som det ska. Här är det duggväder och inget skönt, vi tänker på er i värmen

Gittan

2009-10-26 @ 16:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0