Maria 30-år

I lördags var det så dags för Marias 30-års fest - och förresten vår förlovningsdag! Så vilken make man har som hade köpt röda rosor och allt!! :-)

Lämnade barnen till farmor och farfar redan vid 13-tiden så hann vi plocka hemma en del och när klockan började närma sig halv fyra åkte vi till Skärholmen och gjorde en massa shoppingärenden inför resan! Så nu känns allt under kontroll igen...

Var hos Maria kl. 18 - prick kl. 18 och fick när de andra gästerna kom avnjuta en otroligt god middag av tapasrätter som de stått och lagat sen kl. 9 på morgonen! Mycket jobb men så himla gott!!! Efter en mycket trevlig kväll åkte vi - äntligen tyckte nog värdparet - hem vid 01-tiden. Det märktes att vi hade barnvakt - kom först och gick sist!! Vi får hoppas vi blir bjudna igen?!

I 30-års present fick Maria en mamma-barn fotografering hos fotografen Fia Halén i Järna där vi tog våra bilder på flickorna och det verkade som om hon uppskattade presenten. Jag ser fram emot att få se bilder sen när de har varit och fotograferat sig!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0