Njuter av Koh Lanta

Ja då har vi varit här i 4 dagar och har det hur bra som helst.

Igår 27 oktober var det en strålande solig dag och vi var uppe vid och åt frukost vid halv nio. Fick en riktigt lugn och skön frukost idag och behövde inte hålla i Ida så att hon inte skulle klättra ur stolen eller försöka göra duktricket eftersom personalen tog med henne och gick runt med henne och visade henne köket och kom tillbaka ca 15 min senare - ganska skönt faktiskt... :-)

Det gör de på de flesta restaurangerna - vill prata och ta upp Ida och oftast tycker hon det är jättekul och blir lite besviken när hon måste sitta kvar hela middagen men ibland är hon inte på humör - då vill hon sitta hos mamma eller pappa.



Dagen spenderades vid poolen och Emma har börjat hoppa själv från poolkanten utan att man håller i och tycker att det är jättekul - bara man håller munnen stängd när man landar i vattnet. Lunchen igår intogs på ett strandhak så att Emma samtidigt kunde få gräva i sanden medan vi åt - där jag för övrigt åt den godaste rätten hittills i Thailand.



Efter lunchen fick man ju en läskande vattenmellonshake så då slutade hon gräva utan tjat.



Idag 28 oktober har vi haft en heldag på stranden och tog en promenad längs hela Khlong Dao stranden som är ca 3 km lång. Jättehärlig dag och perfekt väder att ta en promenad eftersom det var mulet idag - fast ändå ca 30 grader varmt. Och vårt val av vagn har visat sig vara ett perfekt val eftersom båda trivs att både åka och sova i den.



Efter lunchen på stranden gick Emma och jag och tog manikyr - för 40 kr! Eller jag fick en manikyr och på Emma målade de bara naglarna - hon valde självklart ett rosa nagellack, och fick lite glitter på köpet som hon var så stolt över. Nästa gång säger hon att hon ska ta en blå färg.



Ida är nöjd så länge nåt händer, och tröttnar lätt på att sitta still. Hon har nu lärt sig att både krypa - även om hon föredrar att dra sig fram på magen - och ställa sig upp i spjälsängen, vilket helt klart försvårar nattningen!!

Jennie & Daniel / 28 oktober

Kommentarer
Postat av: Mia Eininger

Åh va härligt ni har det!!! njut!

2009-10-28 @ 20:58:02
Postat av: Gunnar

Hej!

Härligt med sol, värme och fina naglar.

I dag tittade faktiskt solen fram även här. Jag fick den rakt i nyllet när jag jobbade.

Kram på er alla

och en extrakram till Emma och Ida från morfar!

2009-10-28 @ 21:54:07
Postat av: Gittan

HEj!

Allt verkar helt fantastiskt för er och ta vara på den underbara tid ni har där. Vilket gillar Emma bäst havet eller poolen? Kram Gittan

2009-10-29 @ 07:18:41
Postat av: Therése

Låter helt underbart!

Jag vill också ha rosa tånaglar med glitter! =)

Vad var det du åt, som var det godaste hittills...?

Vi saknar er här hemma!

Kram!

2009-10-29 @ 21:00:08
Postat av: Gittan

Hej! Har försökt att ringa er men får bara en thailänska på tråden. Kram

2009-10-30 @ 07:05:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0