11 september

Jaha då är dagen här igen - 11 september - som många av oss nog aldrig kommer att glömma. Det är en sån där dag då man vet exakt vad man gjorde! Ungefär som Palmemordet, Estonia och Tsunamin.

Själv jobbade jag på MyTravel och jobbade när det första planet kraschade med WTC och smärre panik utbröt i lokalerna då vi hade resenärer i New York. Chefen slog på TV:n och CNN vilket gjorde att vi några minuter senare fick se det andra planet krascha i direktsändning!!! Ser att det fortfarande visas en hel del dokumentärer om händelsen trots att det gått 8 år och när jag nu ser bilderna igen när tornen rasar kan jag fortfarande inte fatta det!!!

Genom att man jobbar i resebranschen under såna här stora händelser i andra länder innebär det inte bara en hemsk händelse utan arbetet med att spåra alla resenärer och se så att alla är oskadda... vilket gör såna saker mer personliga och människorna blir inte bara siffror utan personer med namn!! Så gissa om det var hemskt under Tsunamin när vi fick namn på kunder som avlidit eller försvunnit... :-(

Jennie / 11 september

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0