Badmintonmatch

Ja då var det alltså dags för den efterlängtade matchen mellan Jennie/Maria mot Daniel/Kristofer. Maria och jag har ju "tränat" och spelat badminton typ 3 gånger och blev lite kaxiga och tyckte det var dags men en match mot våra makar. Vi hade i för sig inga direkt förhoppningar om att vinna eftersom vi mest tränar magen när vi spelar för vi skrattar så mycket... men det var en kul grej i alla fall.

Så vi packade in hela familjen i bilen vid 10-tiden och fick med oss fika och leksaker till Emma och en filt och lite leksaker till Ida. Och de var hur duktiga som helst under hela timmen vi spelade. Ida satt nog i bilstolen i 20 minuter innan hon började knorra och då la vi henne på en filt som hon i för sig rullade av direkt men hon hade ju plats i hallen att rulla hur långt hon ville - och det gjorde hon också!

Emma spelade lite bandy, ritade och fikade lite och till hennes glädje hade jag packat ner en överraskning längst ner i ryggsäken - choklad! På en söndag!!!!

Ja sen spelade vi ju också och jag tycker inte vi var så dåliga, de vann med 2-0 i set: 15-8, 15-12!!

Sen tog vi en match Engström mot Ullerfors som slutade 1-1 sen orkade vi inte mer så vi får ta avgörande set nån annan gång!!

Jennie / 6 september

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0