Lunchbuffé

Har idag varit på en trevlig lunch med Madeleine och hennes flickor. Vi var på Thai & Sushibuffé där dock sushin lös lite med sin frånvaro... eller i alla fall laxen och räkorna!

Men annars var det himla gott med thaimat och det är ju bara att vänja sig eftersom det nu bara är 34 dagar kvar tills vi åker... åh vad jag ska äta massor med god mat!!!

Buffén kostade 40 kr för Emma och självklart är det värt pengarna bara för att få en trevlig lunch med barnen och Madeleine men de tjänade nog bra på Emma som åt två bitar vattenmelon, 3 apelsinklyftor och en halv näve ris. Tror att hon fick i sig en liten bit kyckling också - stor som en tärning... Men som tur var fanns det pepparkakor med CHOKLAD i som kunde fylla hennes mage lite.

Fast precis när vi skulle börja packa ihop och gå så säger ungen att hon är hungrig!!! Så hon tog en vattenmelonbit till... hon billig i drift hon!!

Daniel är ute med jobbet idag så kvällens fredagsmys blir inte som det brukar utan det är full fart här hemma. Nu har i för sig Ida somnat så nu börjar det lugna ner sig. Man kan ju inte riktigt slappna av längre när hon drar sig runt på golvet så det gäller att vara uppmärksam var hon tar vägen. Rätt som det är hittar man väl henne i trappen - kanske ska börja stänga grinden!

Jennie / 18 september


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0