Vaccination

Så där ja... då är vi vaccinerade!!!

Ja eller jag och Daniel hade ju redan tagit 2 Havrixsprutor så vi har ett 20-årigt skydd och behöver inte ta nåt mer och Ida är under 12 månader och fick inget alls men Emma däremot fick Hepatit A-spruta och vaccinationssprutan mot vattkoppor!

Emma fick en spruta i benet och en i armen och var hur duktig som helst!! Hon blev inte ledsen alls... det enda hon sa var när de tog spruta nummer 2 och hon precis hade stuckit in nålen: "Mamma, nu gör det lite ont" - men inget mer. Och när hon fick massor av beröm efteråt av både sköterskan och oss och fick två klubbor (en för varje stick) så blev hon så stolt.

Som belöning åkte vi till McDonalds!

När jag sen skulle natta henne på kvällen tyckte hon att det var lite jobbigt för sticket på benet var ömt och hon ville ju ligga på den sidan och sen vaknade hon på natten vid 2-tiden och då hade plåstret lossnat lite och hon grät över att det kanske kunde komma blod i sängen. Så nu sitter plåstret kvar men bara på ena sidan men jag får inte riva bort det för hon vill ha var det till dagis!!!

Jennie / 2 september

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0