Idre - etapp 1

Vi kallar den för etapp 1 :-) Den första delen av Idrevistelsen som innehöll sällskap av 2/3 av familjerna i härliga kompisgänget där Madeleine & Jonatan och deras tjejer plus hela familjen Skoog var med. Familjen Skoog fick bo i grannstugan - nr 30 och vi andra i 31:an och etapp 1 såg ute ungefär så här:

Fredag 2/4:
Åkte till backen (Idre Fjäll) och åkte skidor. Vädret var så där, lite mulet och ganska så kallt. Emma åkte i barnbackarna för att påminna sig om hur man gjorde - det var ju ett helt år sen hon åkte senast.



Lördag 3/4: Idag är det påskafton och det ska självklart firas. Första gången vi firar påsk i Idre - så himla mysigt med all snö. Idag blev det ytterligare en dag i backen med skidåkning - även lite för mig och Daniel och på kvällen blev det påskmiddag med en massa godsaker som lax, räkor och ägg och självklart var det äggmålning och äggjakt gör barnen! Vilken härlig afton i gott sällskap!

Söndag 4/4: Ytterligare en dag i backen med fantastiskt fint väder med klarblå himmel och sol. Jonatan med familj åker hem på eftermiddagen efter att åkt skidor hela dagen och vi andra åker tillbaka till stugorna och äter rester och har det trevligt.

Slut på etapp 1!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0