Middagsbesök från Trosa

Nu när det är lite lediga dagar så här mitt i veckan är det bäst att passa på att hitta på något riktigt kul och trevligt - och vad kan inte passa bättre än att bjuda hem goda vänner på middag.

Så i tisdags 5/1 var familjen Grafford här och det var full fart på deras Mathilda och vår Emma som for runt som yrväder bland alla leksakerna. Ida hann inte riktigt med men verkade nöjd bara av att få titta på de stora tjejerna.

Det var trevligt att få träffa dem så här i väntans tider då de när som helst - nästan - ska ha barn. Anna är beräknade till den 6 februari så inom ett par veckor kan det komma ett SMS när som helst - spännande.

Vi satt och pratade lite om bebisar och förlossningar och kunde faktiskt bli lite avundsjuk på vad de har framför sig. Den här spända känslan att det kan ske när som helst och man ska få träffa en ny liten person som ska bli en familjemedlem.

Vi har ju fullt upp med alla våra familjemedlemmar så det är inte det att vi planerar fler men ändå känns det tråkigt att inte få uppleva den där häftiga och nervösa väntan och upplevelsen.

Men med så många vänner som vi har just nu som väntar barn så kan vi genom dem få dela en del av det häftiga i att få barn! Och kanske blir det några lekkompisar till vår lilla Ida!

Jennie / 7 januari

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0