Nyårsafton

Som sagt... året 2009 gick fort och det var dags att fira in det nya året!

Hur gjorde vi det då?

Vi och familjen Skoog: Therése & Henrik och deras grabbar Edwin & Arvid träffades runt 17-tiden på Valsarevägen - som är Daniels föräldrars hus. Man vill ju inte stöka till sitt eget  :-) Nej vi höll till där för att vi ville ordna middagen men ville ju självklart inte att någon av makarna Skoog skulle behöva ta bilen ut till Vänstra.

Vi fixade och donade så att det blev riktigt nyårsfint och när gästerna kom började kappätningen! Vi åt hela tiden från ca 17.20 till runt 01.30 på natten. Det blev förrätt - parmaskinka inlindad zuccini med vitlökssås, det blev varmrätt - oxfilé med potatisgratäng - och det blev efterrätt - chokladfondanter med glass, grädde och frysta bär. Och till allt det är var det självklart en massa gott att dricka som Henrik och Therése hade fixat!

Vid 21-tiden gick vi ut med barnen i kylan och tänkte lite fyrverkerier. Inga raketer och inget som lät bara lite sånt som lös och sen sköt vi upp en Kom Loy (Thailändsk risballong). Så himla fint när den åkte iväg.



Tanken var att vi skulle skjuta upp två sådana men det blev haveri med Theréses och min så den brann upp... ja, ja bättre lycka nästa gång - men hjälp vad vi skrattade!!!

Vid tolvslaget stannade vi för ovanlighetens skulle inne och tittade på raketerna. Barnen var inte så sugna och gå ut och när vi väl stod och tittade var det ganska skönt att slippa frysa!

Gästerna gick hem i kylan vid halv två och vi kunde snabbt summera kvällen som en otroligt trevlig kväll med god mat och dryck och med fantastiskt trevligt sällskap! Så vi får hoppas att det blir en repris på det här - kanske nästa år!!

Jennie / 4 jan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0