Skiathos del 2

Andra veckan är väl ingen stor skillnad mot den första - bad och mat är väl det som står i fokus.

Vi åkte till en mysig lite strand - Maratha stranden - som var hemskt trevlig!

På tisdagen den 13 juli åkte jag, Emma och Daniel på båtutflykt. Ida fick stanna hemma hos farmor och farfar och vi drog iväg på Mamma Mia Lazy Day-kryssning med besök på 3 stränder - 2 på Skopelos och en på en annan ö utanför Skiathos och sen åkte vi förbi en av stränderna som är med i filmen plus att det bara spelades Mamma Mia musik på båten. Emma och jag stormtrivdes - Daniel hade kanske kunnat vara utan musiken... :-)

Emma tyckte om att få ha mamma och pappa för sig själv också.


Emma och jag njuter av utsikten och musiken på båtresan!

Veckan fortsatte sen med sol och bad och Emma gjorde enorma framgångar! Hon har ju varit väldigt försiktig i vattnet - med all rätt - men ibland har det varit lite väl. Hon har haft både badring och puffar men ändå måste vi hålla i henne. Men nu började hon släppa taget mer och mer. Hade bara sin Anka-badring med ett ankhuvudet som hon kan hålla sig i. I slutet på veckan fick hon prova Alvas vanliga badring och det gick ju toppen - jag flyter ju nu med. Och det slutade med att hon flöt runt på sin badring runt hela poolen och simmade och höll på. Och till slut började hon hoppa från kanten också med sin badring - och mamma och pappa var så klart hur stolta som helst.



Och Ida då... jag henne var det full fart på som vanligt - gullungen! Hon gillade inte att bada i början men går ner längre och längre både i poolen och havet. Vi skojade om att hon var som en termometer för hon verkade inte vilja bada om det var mindre än 27 grader i vattnet.


Men hon trivdes hur bra som helst under sitt parasoll och sina leksaker och sin lilla pool med vatten i - men som hon aldrig ens satt i...

Så det har varit en superhärlig vecka och vi längtar redan efter nästa resa!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0