Midsommar

Helt otroligt att det redan har blivit dags för midsommar igen!! För att låta lite gammal: oj vad tiden går fort!

Årets midsommarafton firades så klart i sällskap av goda vänner. Kl. 11.00 var vi i Folkets Park i Nykvarn - som jag för övrigt aldrig varit i tidigare trots mina 11 år i Nykvarn. I parken var det massor med folk och jättetrevlig stämning.

Först var det dans kring stången - som Therése snällt tog på sig att sällskapa barnen i.



Sen gick vi hem till familjen Skoogs nya hus och började dagens matmarathon! Först blev det lite chips och lite gott att dricka i värmen. Och lägligt nog stod chipsen på ett lågt bord så att Ida kunde klättra upp i den lilla barnsoffan och sätta sig och perfekt nå skålen och mumsa lite.



Sen var det dags för sill/lax/räkor/rostbiff lunch med lite nubbe.





Och lite senare var det dags för en riktig dundermiddag med massor med mat. Gissa om vi var mätta?! Som tur var hade herrn i huset köpt sig en riktigt monstergrill så att allt fick plats!



Och jag behöver ju inte ens berätta att vi hade hur trevligt som helst eftersom vi alltid har det i det här sällskapet. Nu har vi ju gjort några nyår och midsommar tillsammans så vi börjar veta hur det ska gå till. Men i år skötte vi oss riktigt bra - inget som började brinna! Så vi gick hem vid 01.00-tiden efter en trevlig kväll och ser redan fram emot nästa tillställning!!

Jennie / 29 juni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0