Trosa Marknad

Lördagen den 12 juni tog vi oss vatten över huvudet!!!

Tänkte att det skulle vara mysigt att hitta på något hela familjen så vi bestämde oss för att åka till Trosa Marknad och ta en sväng. Vet inte riktigt vad vi hade för förväntningar på det hela men vi hade nog lika gärna kunnat stanna hemma.

Det gick superbra och Ida satt snällt i vagnen alldeles tyst och nöjd - i ca 7 minuter sen började utmaningen - att hålla henne nöjd, still och tyst! Rätt som det är så ställer hon sig i vagnen eller är på väg att klättra ur och tar man upp henne ska hon absolut gå vilket gör att man måste hålla stenkoll så att hon inte skulle försvinna i folkmyllret. Och tar man upp henne fast hon inte vill så skriker hon så högt, så högt, så högt! Försökte muta henne lite med en blå delfin ballong och det gick - i ungefär 7 minuter!

Så det blev en sväng i ca 2 timmar - eftersom vi hade missat att ta med kontanter så Daniel stod i bankomatenkön i typ 40 minuter medan jag försökte hålla barnen nöjda och sen åt vi lunch - så mycket det gick innan Ida klättrade ur barnstolen och skrek över hela caféet och sen var det bara att köpa Emmas ballong, lite godis och åka hem.

Emma hade i alla fall trevligt och tyckte det var kul att hitta på något - så 25 % av oss hade ju kul och det är ju ändå ganska bra!

Jennie / 15 juni

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0