Blöt vecka

Den här veckan har varit en blöt tillställning. Inte av drycker utan av regn.

Det har regnat och åskat så att vi har vaknat av ljudet på nätterna. Stömmen har försvunnit lite då och då så det har varit bra med ficklampor och bärbara datorer.

På väg till skola/dagis i regn.





I torsdags skull det ha varit Sanukmästerskapen med tävlingar för barn och vuxna på skolan och i onsdags förbereddes det med lag, flaggor och regler. Föräldralaget där Daniel är med ritade en döskalle på sin flagga - själv ska jag vara funktionär och ta hand om Ida som inte tävlar.



Men tyvärr blev mästerskapen inställt på grund av regn så i torsdags tog Fredrik med oss på en tuk tuk tur neråt längs ön, tills det började spöregna så vi åkte hem till vår lägenhet och spelade spel tills det var dags att hämta barnen.




I fredags hämtade vi ut vår egna tuk tuk som vi hyrt till och med sista december - fast den vi fick nu vara bara en tillfällig då Mr Somchai - som har en liten verkstad på gatan håller på att bygga en till oss. Men den här får duga så länge.

Så vi trotsade regnet och tog oss ut på en shoppingtur till öns egna lilla Ullared där man kan hitta det mesta förutom mat, sen åkte vi till frukt- & grönsaksskjulet och köpte på oss lite nyttigheter och tittade på aporna som klättrade i trädet mittemot skjulet och sista stoppet blev Seven Eleven där kvällens fredagsmys inhandlades i form av läsk, äppeljuice och chips.







Som tur var gjorde regnet en liten paus så Emma och jag passade på att gå ut och köpa hem lite mat men precis när vi kom hem igen så öppnade sig himlen igen och regnet öste ner! Men vi myste inne i lägenheten och åt gott i tillfälliga strömavbrott och sen var det dags för kvällens fredagsmys.



Idag lördag när vi vaknade såg det grått ut på himlen och strax efter så var det dags igen - regnet öste ner och har nu hållt på sen tre timmar tillbaka så det blir en lugn dag hemma. Termometern har aldrig visat så låga siffror som nu - 23.9 grader! Kallt...



Men Ida vaknade idag med feber så det känns helt okej att ta en lugn dag hemma och kurera lillan!

Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0