Dag 2 i skolan

Idag 23 augusti – som för övrigt är vår bröllopsdag – så var det andra dagen för tjejerna i skolan och dagis. Emma vaknade imorse och var hur glad som helst över att äntligen få börja på riktigt och inte behöva ha mamma och pappa där hela dagen.


Ida var inte lika glad och sa att hon skulle vara hemma och inte gå till dagis men efter att vi pratat lite om alla leksakerna och kompisen Gustav så blev hon sugen på att gå dit.


Daniel tog sig en promenad på stranden medan jag gick med tjejerna till skolan.


08:30 var det samling utomhus och vi började med lite namnlekar och sen en annan lek innan alla eleverna gick till sina klassrum och jag följde med Ida, fröken Marie, Gustav och hans pappa Fredrik till förskolans rum där barnen började leka med alla nya leksaker de kunde hitta.


Vi stannade i ungefär en timme innan vi sa hej då och gick ut och gick hem till oss där vi satt på balkongen med Daniel som var tillbaka från promenaden och där satt vi och pratade fram till 12-tiden. Sen var det lunchdags för oss och vi gick till härliga Mr Somchai rakt över gatan och fick oss en fantastiskt god lunch för 12 kronor per person inkl varsin flaska vatten!!


När vi sen kom tillbaka till skolan strax efter 13 så hade hon inte saknat oss alls – men blev himla glad när hon såg oss!


På eftermiddagen hade Emma hela klassen på lekbesök i vår lägenhet – det kan man inte säga så ofta men de är ju bara fyra tjejer så det gick jättebra. Förutom att Ida så klart vill vara med och de stora tjejerna tycker ju självklart att hon är för liten och inte fattar leken.


Vid middagstid tog vi hem mat från May´s – som ägs av svenske Jerry – och har himla god mat till bra priser. Just när Daniel skulle hämta maten öppnade sig himlen och det öste ner regn så han gick barfota bort i regnet med ett paraply.


Ovädret fortsatte sen hela kvällen och hela natten och skapade på kvällen ett par strömavbrott!


Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0