Koh Lanta

Den 15 augusti var det äntligen dags att åka ner till lägenheten på Koh Lanta och vi packade för sista gången - förutom hemresan i januari då - ihop alla våra saker.



Lite drygt 2 ½ timme tog bilresan från Ao Nang till Koh Lanta och vi var framme vid lägenheten vid 13:30. Thailändska Nok från ”Lanta Diver” kom och mötte oss och checkade in oss och förklarade hur allt funkar och när hon gått igenom allt kunde vi äntligen andas ut i lägenheten och bara njuta av att äntligen vara här!







Lägenheten ligger på bottenvåningen och det är den andra lägenheten från mittingången som är "vår".


Det är en superfin lägenhet som ligger ungefär 200 meter från Svenska Skolan - som Emma för övrigt vill gå förbi varje dag och spana på - och 300 meter från poolen - där Emma för övrigt skulle kunna ligga i hela dagarna om hon fick.





Daniel och jag började med att packa upp och i takt med att leksaker och pyssel  packades upp skulle tjejerna leka med det och när de fick en egen bokhylla att ha sina leksaker i så blev det istället att trava upp sakerna på bästa sätt så att de båda skulle nå sina egna saker.


Vi packade upp ungefär hälften av alla sakerna innan vi ledsnade och tog istället en promenad i området. Än så länge så är det ganska så dött här omkring då det inte är så många som har kommit. Vi är till exempel helt ensamma i hyreshuset med 36 lägenheter och det kommer antagligen inte att flytta in någon förrän i början av oktober. Det ligger små villor framför där det är lite folk i och ett fåtal gäster på hotellet som ligger här bredvid - Southern Lanta Resort & Spa.


Men för oss så gör det inte så mycket just nu - vi har en vecka innan skolan börjar och den kommer vi att fördröja med uppackning, inhandling av saker vi behöver till lägenheten, lära känna området och bara ha semester - för sen på måndag 22 augusti börjar tjejerna skolan och dagis och veckan efter börjar jag och Daniel i skolan.


Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0