Koh Tao

Nu ligger vi efter med bloggandet men WiFi på Koh Tao var för dålig så det gick alldeles för långsamt. Men nu är vi igång igen…


Ja Koh Tao var det ja…


Vi åkte från Bophut stranden till Maenam piren och tog High Speed Catamaranen till Koh Tao, torsdagen den 4 augusti och hade via nätet hittat boende på Sairee Beach. Vi visste redan innan att det här var den mest exploaterade stranden men efter att ha bott 8 nätter på Bophut tyckte vi det skulle var trevligt med lite mer att göra.



Och mer att göra fanns det… men vi blev ändå väldigt besvikna över Koh Tao som vi hade förväntat oss mycket mer av, men vi hade en det bra och det blev några utflykter för att slippa trängas med alla ungdomar på Sairee Beach.


Första utflykten blev på fredagen 5 augusti till Koh Nang Yuan – en lite ögrupp bredvid Koh Tao. Vi tog en longtail båt dit vi 9-tiden på morgonen då det blåste lite så det var lite vågor – och det gillade INTE tjejerna. Hjälp vad de skrek – speciellt Ida som hela resan skrek: Pappa, håll i mig. Båten ramlar!!


 

 

När vi väl kom fram – efter 10 min skrikande båtresa – så var det en helt underbar öde strand med bara en massa solstolar och kanske 4-5 personer förutom vi. Så härligt!

 

 

 

 

Sen kom turistbåtarna!!! Hjälp vad det öste in folk från alla håll.

 


Men vi hade trevlig som vanligt ändå och njöt av att få vara tillsammans. Daniel passade på att snorkla och vi andra nöjde oss med att gå ut en halvmeter i vattnet och titta på alla fiskarna där. Till Idas förskräckelse matade Daniel fiskarna med lite banan så att de kom nära…




 

Båtresan tillbaka till Koh Tao gick bättre då Emma inte skrek alls eftersom vi hade pratat mycket om båtar och vad flytvästarna var till för och sånt. Ida skrek däremot – mest när vi lyfte över henne i båten från bryggan. Sen när hon fick sitta i pappas knä och märkte att det inte var lika stora vågor så gick det ganska bra… men hon sa att hon "inte vill åka mer liten båt"!

 

På kvällen blev det mys på vår egen altan.

 

 

Innan det sen var dags för en middag i solnedgången på Sairee Beach.

 

 

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0