Båtutflykt

Den 16 december hade vi tänkt att åka på båtutflykt till Koh Ngai och grottan på Koh Mook men eftersom jag fortfarande kände mig dålig så blev det den 18 december istället. Så kl. 9 på morgonen gick vi över till vår vän Som Chai som ordnar det mesta och han hade även denna gång ordnat skjuts ner till Old Town där båten skulle gå ifrån.




Just idag visade det sig bli en ganska mulen och blåsig dag vilket innebar att båtresan blev ganska så guppig med en del stora vågor på havet vilket inte alla uppskttade - speciellt inte Ida som avskyr att åka longtailbåt även om det är helt lugnt på havet.



Väl framme på Koh Ngai så släpptes alla av utom Daniel, min pappa, Jonatan och Edwin som skulle åka vidare mot grottan medan vi andra hade en härlig dag på stranden trots det mulna vädret.



När de andra kom tillbaka från sin utflykt i grottan där de simmande 80 meter enkel väg i totalt mörker - så blev det lunch på en restaurang på stranden. Efter lunchen hann barnen leka lite på stranden och hittade bland annat 23 små eremitkräftor som de byggde ett bo åt på stranden. När det var dags att åka hemåt släpptes alla de eremitkräftor ut som inte själva lyckats ta sig ut och det vi satte oss i longtailbåten som skulle ta oss tillbaka till Old Town. Även hemresan blev en guppig sådan men de stora barnen tyckte det var roligt när de satt längst fram eftersom det blev lite som en berg och dalbana.





Jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0