Att göra

Nu börjar det dra ihop sig och det är lite saker vi behöver bocka av:

- Ordna nytt pass till Emma
Vi väntar på ett nytt pass till Emma eftersom hennes hade gått ut. Vi måste ha med passen när vi lämnar in visumansökan vilket vi egentligen planerat att göra imorgon - men det får visst vänta några dagar till.

- Ta passfoton på hela familjen
Det behövs både för visumansökan och visumförlängning när vi är i Thailand.

- Skriva ut visumansökningar från www.thaiembassy.se och fylla i

- Beställa nytt VISA-kort till mig eftersom jag nu upptäckt att det går ut i november i år.

- Boka resa till Kuala Lumpur
Eftersom vi måste åka "utomlands" en gång på vårt visum så passar vi på att åka till Malaysias huvudstad Kuala Lumpur och bo på hotell och lyxa till oss lite.

- Ordna med överföringar
Internet kan det vara lite upp och ner med i Thailand och ibland inte fungera så himla bra så vi ska försöka lägga upp så mycket överföringar mellan våra bankkonton innan vi åker så att inte behöver tänka så mycket på det. Vi ska också gå igenom alla de räkningar vi får på pappersfaktura och försöka fixa E-faktura så att vi kan betala räkningarna enkelt från Thailand.

- Vaccinationer
Vi måste kolla upp om vår yngsta dotter behöver ta fler sprutor, vi andra är vaccinerade så det räcker, dock ska vi alla ta den tredje fästingsprutan i år så att vi inte behöver börja om när vi kommer hem.

- Sen har vi på allvar börjat att fundera över vad vi ska packa med oss, någon som har bra tips så är de mer än välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0