Midsommar

Midsommaraftonen har varit och den blev trevlig som vanligt!

Vi började med en tripp till Nykvarns Folkets park där det var dans kring stången och barnen fick åka varsin karusell, en sockervadd och godisremmar. Ida och Molly valde bilkarusellen och de verkade tycka den var rolig - speciellt eftersom Ida skrek att hon ville åka igen...



Efter parken gick vi hem till familjen Schmidt/Gustafsson och fick oss lite att äta och en kall cider till medan barnen lekte på som vanligt.

Vid 15-tiden tog vi barnen med oss på promenad hem till Valsarevägen där kvällen skulle spenderas. Therese och Oliver och deras döttrar Molly och Nellie följde med och lite senare anslöt Anna, Björn och fina Tyra och sen kom vana Valsarevägenfestdeltagarna Calle, Sofia och Erik!

Det blev god mat - grillad så klart, drinkar, snapsar och tävlingar och som vanligt mycket skratt... och en god midsommartårta som Daniel och jag gjort med recept från Icas Buffé tidning - söt och god!



Vi klarade oss från regnet nästan hela dagen - bara en kortare skur runt 22-tiden men vi satt ju under tak med både filtar och infravärme så det spelade ingen roll för vår del.

Vid 1-tiden började gästerna droppa av och vi kom i säng runt 2-tiden - mätta och glada!

Jennie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0